Melyik a legjobb Bitcoin Wallet iPhone-ra?
Hat en csak cold walletbe bizok, redditen tul sok szart olvastam a hot walletekrol.
Lehet nem relevans a valaszom, csak szolni akartam hogy figyeljetek oda arra hogy mennyi penzt tartotok telon
Hali! Én iPhone-on a BRD-t és a MEW tárcát használom (attól függően, hogy milyen coinról van szó).
A BRD telepítője itt van:
A MEW tárcáé meg itt:
Én mondjuk szeretem ezt a magyar váltót, azért kértem az ő ajánlásukat. Arra is felhívták a figyelmem, hogy ezek alapvetően biztonságos opciók, de ugyanúgy körültekintőnek kell lenni. A MEW-nél pl az a király, hogy egyszerre kell hozzá a telefonom meg az online (desktop) felület, hogy ki tudjam küldeni a coinokat, de fogadni pl simán a telefonos app-ban is lehet (mármint nyilván nem ott fogadom, de onnan is kimásolható a fogadó címem, így egy fokkal egyszerűbb az élet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!