Elon Musk bitcoint vesz?
Miért ne tenné?
Vesz százmillióért bitcoint, ha nyer rajta tök jó, ha bukik kit érdekel, ez neki csak játékpénz.
A twitteren csak trollkodik.
de amúgy régen volt egy összeesküvés elmélet, hogy valójában Elon találta fel a BTC-t, és neki van a legtöbb is belőle. Nem tudom, hogy ezt már cáfolták e, mert annyira nem követem a kriptot (Musk minden esetre cáfolta: [link] , de elég jól összeszedett pletyka volt :)
Gondold csak el, hogy te vagy a világ leggazdagabb embere, és ekkora befolyásod van a piacra, mint Elon bácsinak.
Mit csinálnál?
Veszel 1000 Btc-t. Kiírod twiterre, hogy #bitcoin. Megvárod még felmegy az árfolyam, aztán eladod. A jelen esetben 6M dollárral emelkedett volna a vagyonod :D
Elon teljes vagyonából majdnem 1M Btc-t tudna venni. Szerinted mekkorát lehetne ennyiből kaszálni? :D
Azt hiszem ez megadta a kérdésedre a választ :)
Elon jövedelmének jelentős része a befektetésekből származik, nem a Tesla-ból meg a SpaceX-ből.
#5 Egyáltalán nincs igazad. Kiírta a bitcoint a twitterre, és az árfolyam 6000$-ral megemelkedett. (Majd utána vissza is esett)
Meg egyébként ezt már egyszer a DOGE-val is megcsinálta.
#6 vagyok.
Elon bácsi pár perce megint kiírta twiterre a Dogecoint. :)
Vajon mi fog történni?
Jelenleg 1 Doge = 17,32 Ft; 0,04866105 euró; 0,05850503$
#8 vagyok.
A Doge percek alatt 60%-at emelkedett! :D
(Viszont amit a 8. válaszban írtam értékeket, az nem valami jó.)
Mindenesetre aki beszállt, az jól is szállt ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!