SOS, aki kicsit mélyebb tudással rendelkezik a GME és AMC-vel történő helyzettel kapcsolatban, megéri most még venni?
Amint nyit a piac veszek 3 at.
Nemtudom mit hol olvastal, en szemely szerint csak reszese akarok lenni a mozgalomnak. Amugy csak olyan penzt fektess be amit nem felsz elveszteni mert ez nem a homokozo, durva dolgok lesznek a heten, mar mult heten is szetmanipulaltak mindent...
Ez a story nagyon úgy néz ki, hogy már lecsengett. Ha az elejétől nem voltál benne, most már nemigen érdemes.
Én már egy fillért sem tennék bele. Lehet, hogy a napon belüli mozgásokból tudnál valamicskét profitálni, de arra vannak sokkal jobb lehetőségek.
Mindkettő esett ma, nem is keveset. Minden más meg emelkedett.
Ez azt jelenti, hogy egyre többen kiszállnak, s mentik át a pénzüket biztonságosabb papírokba.
Nem véletlenül.
:) hat nagyon nem utolso, egesz nap ment a fud, a short ladder attack es a kamu hirek.
De hat hiaba mondom en neked, az en penzem benne van, ez felmegy mint a szar es osszeomlik az egesz piac... Meglatod... Te bemersz allni shortolni? Vagy csak a szad jar?
Részvényt soha nem shortolok. Mint ahogy más, épeszű trader sem.
AMC nyitóára ma 16,22 környéke, záró 13,30. GME nyitó 296, záró 225.
Ezzel szemben netflix emelkedett 2 dollárt, Tesla 20-at, de péntekhez képest 60-at. Baba tízet, Apple péntek óta 5-öt, ezüst hármat. INO péntek óta ment 50%-ot. Éjféli nyitás után rányitottam US500-ra, úgy mentem aludni. Fogtam ma rajta 100 dollárnyi emelkedést.
Akkor miről is beszélünk?
GME 114
AMC 8
Hol van a “mozgalmad”? 😅😅😅
Meglassuk :)
En belevettem tegnap is 95.69 arfolyamon, sztem ugy felpattanunk amint megnyitnak a tozsdek ( amik most nem engedik az embereket vasarolni ) mint amikor iden 5000 dollarra leesett a bitcoin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!