Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elmondható, hogy ez a témakör...

Elmondható, hogy ez a témakör teljesen komolyan vehetetlen lett, a sok troll miatt, aki itt tanyázik?

Figyelt kérdés
2021. jan. 31. 08:16
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

Egyrészt...

Másrészt a hozzáértés hiánya szembetűnő!

Sokan még a "geoindex" ről sem hallottak (és most gyorsan rágugliznak).

Gondolkodtam, felteszek egy kérdést ezügyben hogy a geoindex ugyan honnan szerezheti az adatait menynire lehet adni ilyen adatokra elemzésekre stb-t de rájöttem felesleges lenne.

2021. jan. 31. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

1-es, már megbocsáss, de ez a Gyakorikérdések oldal.

Szerinted a geoindex szó használata mennyire gyakori a hétköznapokban?

Sok víz lefolyt már a Dunán, mióta élek, üzleti dolgokban sem vagyok épp járatlan, de a geoindex-ről még én sem hallottam (bár kb. sejtem, mi lehet), képzeld el. És nem, nem érzem magam ettől "sötét"-nek, butának, stb.

Jó esetben rákeresnek, rossz esetben meg pont nem érdekli az embereket, hanem mennek tovább.

Kérdezőnek: hát, valóban vannak trollok is, de a legnagyobb baj szerintem az, hogy a kérdezők nagy többsége "kiosztja" a neki segíteni akarókat.

Jó, a válaszadók se semmik néha.

Nekem személy szerint az a problémám vele, hogy nagyon kevés az a kérdés, ahol valóban segítséget vár valaki és jó tanácsokkal tudnánk segíteni, a kérdező meg elfogadja, meghallgatja és nem kezeli le a válaszadót.

Arról meg már nem is álmodozom, hogy esetleg meg is köszönje - bár néha, nagy ritkán ez is előfordul.

2021. jan. 31. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Nekem inkább a troll kérdezőkből van elegem. Munkaügyi troll, Balázska, Döbrögi. De tény, hogy miattuk van némi közösségi jellege az oldalnak.
2021. jan. 31. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nincs itt sok troll, csak a munkaügyis meg bazsi alteregói. De ők kérdeznek, nem válaszolnak. A válaszok között a 90% teljesen korrekt, csak a sok 2 bites kérdező nem választ, hanem megerősítést vár a legtöbb esetben a saját hülyeségére.
2021. jan. 31. 09:11
 5/9 A kérdező kommentje:

@ 08:47

Válaszolóból is vannak sokan.

A 450ezret kereső gyárimunkás kamus meg a társai.

2021. jan. 31. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Nagyjából igaz amit írsz, tényleg rengeteg a troll.

Balázska, Döbrögi, az alapítványi iskolás idióta, a targoncás milliomosok,a 450 nettós gépbeállító, plusz a havi 2+ milliót kereső festők, kőművesek. Rontja a helyzetet, hogy Balázska meg Döbrögi vagy 15 accounttal van fennt és milliárdos asztalosból, burkolóból is sok van.(Itt, nem a való világban..)

Az IT-s emberkékből (vagy legalábbis sokan mondják magukat annak) is sok van itt, ami nem segíti a tisztán látást, mivel egyáltalán nem az az átlag. Ők ugyan jól keresnek, de a valóságban nem véletlenül hiányszakma.(magyarán kevesebb van belőlük mint amennyire a cégeknek szüksegük lenne, ezért az alkupozíciójuk erős, ezért a jó fizu.)

Pont volt feljebb egy kérdés, ahol mar a farkast ordító juhasz esete állt fent. Kérdezőt elhordták minden kamusnak pedig én is ismerek hasonló szitut. Csak a rengeteg kamu kérdés miatt már a valóságot is nehezen hisszük el. :D

2021. jan. 31. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Itt mindenki milliomos burkoló... 😂
2021. jan. 31. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj ezzel az egésszel, ahogy a második is írta, "gyakorikérdések", és azon a szinten meg is marad, sokunk meg már kinőtte ezt a szintet.

Tovább kell innen lépni!

2021. jan. 31. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
93%

"Arról meg már nem is álmodozom, hogy esetleg meg is köszönje - bár néha, nagy ritkán ez is előfordul."---Nekem 10 év alatt kereken 1-er :)

Meg is lepődtem rajta, durván 1 éve írtam egy sürgős kérdésre, amit tegnap olvasott a kérdezője és megköszönte PM-ben, LOL!

2021. jan. 31. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!