Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek így el kéne...

Szerintetek így el kéne kezdenem tőzsdézni?

Figyelt kérdés

Van a Capital.com és ott ugye a demoban kapok kamu 1000 eurót...

Azzal sikerrel összeszedtem kamu 22000 eurót pár hét alatt.

1000 euró nem annyira sok pénz, kb. egy havi fizetésem.

Szerintetek érdemes lehet élesben elkezdenem úgy, hogy annyira nem is vágom a folyamatokat?

Nem akarnék ekkora profitot a valóságban, a fele bőven jó lenne egy évre.

2021. jan. 29. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Elkezdtem legépelni az okoskodásom, mert nem olvastam el a kérdésed teljesen. Zárójelben megtalálhatod részetekben.

"Nem akarnék ekkora profitot a valóságban, a fele bőven jó lenne egy évre."

Tehát egy év alatt meg akarod tízszerezni a pénzed?

Ne, ne kezd még el szerintem, bocsánat.

((((((((((Milyen pozíciókkal sikerült ezt elérned? Gondolom GME mert I LIKE THE STOCK meg TO THE MOON

A tőzsde nem ilyen. Őrült év volt a tavalyi, emberöltő legnagyobb hausse piaca talán.

Ha 1000 eurót el tudsz veszíteni, anélkül hogy bármilyen anyagi problémát okozna, )))))))

2021. jan. 30. 00:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, a GME is volt, de sok más is...

A GME a “profit” kb. 40 százaléka lehet...

Azt az 1000 eurót szeretném kb. megtízszerezni 1 év alatt, nem a teljes vagyonom.

Nekem egyáltalán nem tűnik irreálisnak elérni annak a felét egy egész év alatt, amit a demóban 3 hét alatt értem el. De csak az eddigi tapasztalataim alapján nem...

Az egyetlen dolog ami miatt nem merek belevágni, hogyha ilyen egyszerű, akkor miért nem tőzsdézik

mindenki.

2021. jan. 30. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az idei irreálisan más piac, és a részvény árak nem csak fölfelé mennek. Olyan szempontból teljesen igazad van, hogy addig kell nyomni, amíg ilyen környezet van, ingyen pénz valóban, de nehogy likviditási problémába kerülj, és ússzon a portfóliód. Amikor sok kishal kezd el egyszerre spekulálni, abból baj lesz, ugyan ilyen volt már máskor is, baj volt belőle a 60-as a 80-as években is, vagy az ázsiai válság alatt.
2021. jan. 30. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!