Hogyan és hol lehet saját készítésű rajzokat eladni?
Figyelt kérdés
Például suvenir boltoknak turisták részére?2010. aug. 15. 21:54
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a www.meska.hu -t érdemes megnézni!
2/4 anonim válasza:
És állítólagos eredeti magyar festő festményét hol lehet eladni? Vagy kortárs, vagy XX. század elején halt meg az illető.
Bocsi h. offolok.
A rajzodat amúgy személyesen vidd be pl. Balatonon ilyen jellegű boltokba, vagy a vígadó téri árusokkal le tudod boltolni, hogy ha jófej, hogy adja el neked, és persze kap érte jutalékot. Ilyesmi.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2010. aug. 16. 18:59
4/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak: Közben megnéztem a meska.hu-t, nagyon jó!!!! Még egyszer köszönöm.
A második válaszadónak: szerintem próbálj értékbecslőket keresni, hátha felértékeli, megmondja valódi-e, és tán meg is veszi, vagy megmondja hol tudod eladni. Vagy tedd fel kérdésként bizonyos "gyakorikerdesek.hu"-ra :-) - vicceltem, (már megtetted?. Sziasztok
2010. aug. 18. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!