Tendorami kérdése:
Léteznek a mai világban bérgyilkosok?
Figyelt kérdés
Ha vannak akkor a sok kamera miatt nem buknak le? Ez annyira érdekes kiváncsian várom a válaszokat. (☆▽☆)2021. jan. 28. 18:21
1/9 Fsms válasza:
Vannak, nem mivel tudják hol a kamera. Előre felkészülnek . Gondolj Oroszországra.
2/9 anonim válasza:
Hogyne lennenek. A kamerakat kijatszani a vilag legegyszerubb dolga, egy baseball-sapka, egy napszemuveg plusz egy kifordithato kabat (eltero szinu belessel) es maris bottal uthetik a nyomat, legyen az akarmilyen jo minosegu felvetel.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Persze, darkneten lehet felberelni oket vannak shopjaik amikbe kilonbozo opciok szerint lehet megrendelni oket. ( Vagy lehet h pont fbi ugynokok vannak a hatterbe, vagy lehet hogy 10 bol 9 mogott van fbios )
5/9 anonim válasza:
@21:36
Ezt valamelyik suttyó videós "megnéztem a darknetet" videójából hallottad igaz? XD
6/9 anonim válasza:
Nem, lazan telepitetettem egy tor bongeszot es ott lattam az egyik collectionbe
7/9 A kérdező kommentje:
Azta köszi a válaszokat.. ez olyan titokzatos(~ ̄▽ ̄)~
2021. jan. 29. 16:17
8/9 anonim válasza:
2-esnek! Nem egészen "egyszerű" dolog sapkával kijátszani a kamerát. Gondolj a nagykörúti merénylőre.
9/9 anonim válasza:
Minek neked? Regényt írsz? Orv gyilkosok, bérgyilkosok már az ókorban is voltak. Ma már nem könnyű megúszniuk, hála Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!