Mi történik ha nem fizetem be a HBOGO-n a havi tartozásomat?
Figyelt kérdés
Próbáltam befizetni nem sikerült, hosszú sztori, ezért nem szeretnék teljesen kitérni rá, lényeg hogy aktiváltam a 7 napos próbaidőszakot, és elfelejtettem lemondani, ezért kéri a havidíjat2021. jan. 26. 19:23
1/7 anonim válasza:
majd levonják ha lesz a kártyán pénz.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, jött egy párszor az sms hogy sikertelen, mivel nincs online bankban engedélyezve a kártyás vásárlás, és a jelszavamat nem tudom, és most nincs időm bankba menni
2021. jan. 26. 19:32
3/7 anonim válasza:
Legrosszabb esetben átadják behajtónak.
4/7 anonim válasza:
Jobban jársz ha befizeted, mert többszörösét veri le rajtad egy behajtócég..
5/7 anonim válasza:
Ha sokáig halogatod akkor fizetési meghagyást fogsz kapni.
Érdemes azt nem megvárni, mert annak már van ügyvédi költsége, meg még stb....
Én a vaterától kaptam egy 6000 forintos meghagyást, mert lusta voltam befizetni egy 150 forintos feltöltési díjat.
6/7 anonim válasza:
"Mi történik ha nem fizetem be a HBOGO-n a havi tartozásomat?"
Amikor beregisztráltál, akkor szerződést kötöttél velük. mivel nem mondtad le 7 nap után, ezért él a szerződés. Ha sokáig nem fizetsz, gyűlik a tartozás és egyszer csak átadják követeléskezelőnek, majd végrehajtónak. Így aztán egy 3 ezres tartozásból simán lehet 30-40 ezer ft-os is.
Jobban jársz, ha fizetsz és felfogod tanulópénznek, hogy máskor nem felejted el - nem egy nagy összeg.
7/7 anonim válasza:
Oriasi tevedesben vagytok. Az ilyen szolgaltatasok elore veszik le a penzt, tehát tartozasod nem keletkezhet. Ha nem tudja levonni akkor nem lesz szolgaltatas es egy ido utan megszunik a a felhasználói fiok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!