Én biztos nem szednék be ilyen bizonytalan eredetű cuccot. Kimész kicsit a napra, és megvan a D vitamin. Még postaköltséget sem kell fizetned.
2021. jan. 25. 09:14
3/8 anonim válasza:
Ez itt a reklám helye?
2021. jan. 25. 09:25
4/8 anonim válasza:
Én sem szednék be ilyen bizonytalan valamit. Ha annyira kell és fáj érte kifizetni azt a 2 ezer forintot, akkor háziorvos ír fel és párszáz forintból megvan három havi adag.
2021. jan. 25. 09:34
5/8 anonim válasza:
xd
2021. jan. 25. 09:34
6/8 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nincs ingyen semmi. Könnyen lehet, hogy ez egy csomag beugró terméke, és a további vitaminokért (?) már fizetned kell, vagy pedig le sem lehet mondani, csak bizonyos körülmények között.
2021. jan. 25. 11:38
7/8 Fsms válasza:
Ha megolvasod a reklám egyéves adagot mond , de csak egy csomag ingyenes viszont az nem tudható , h az meddig elég . Plusz elolvastad a “kisbetűvel” irt részeket? Ott biztosan lesz valami akna. Ingyen semmit sem kapsz.
2021. jan. 25. 11:43
8/8 anonim válasza:
Ezeket a rendelési oldal Megrendelési feltételek című dokumentumában találtam:
"b) További Termékcsomag(ok) megrendelése
ba) Egyes konstrukciók esetén, amennyiben a Vásárló az első termék megrendelését követően nem jelzi Társaságunk részére, hogy a 8. ponttal összhangban további termékekre nem tart igényt, úgy az első megrendelést követően a Vásárló megrendelésének megfelelően havi vagy kéthavi rendszerességgel küldjük a 30, 60 vagy 120 tablettát vagy kapszulát tartalmazó további termék csomagot mindaddig, amíg a Vásárló nem nyilatkozik a jelen feltételekben jelzett elérhetőségek bármelyikén a további Termék megrendelésének lemondásáról.
bb) Éves megrendelés esetén a [...] csomag átvétele után a Vásárló a termék ellenértékét havi rendszerességgel, a Natural Pharmaceuticals által kiállított számla alapján köteles teljesíteni."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!