Nem tudok online regisztrálni ügyfélkaput. Hiába próbálkoztam hibát jelez, pedig mindent jól írtam, figyeltem kis és nagy betűkre de nem működik. Más is tapasztalta?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 13:25
1/8 anonim válasza:
A regisztrációhoz személyes jelenlétre is szükség van, ha jól tudom akkor a kormányablakok valamelyikében. lehet azóta átkerült máshová, ki tudja ezt már követni... :D
2/8 anonim válasza:
A személyes regisztráció során megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni.
3/8 anonim válasza:
Előregisztrációt lehet csinálni a neten kersztül, én is úgy nyitottam anno. Ha az megvan, akkor kell bemenni és aláírni.
4/8 A kérdező kommentje:
ó értem , akkor elkerülhetetlen hogy bemenjek :D, köszönöm a segítséget
2021. jan. 13. 14:02
5/8 anonim válasza:
Kivéve ha új típusú személyid van, akkor elvileg otthon is meg tudod csinálni.
6/8 anonim válasza:
Csak ha van kártyaolvasója, nem?
7/8 A kérdező kommentje:
Én is ugy tudtam hogy e-szemelyivel otthonról is lehet
2021. jan. 18. 08:51
8/8 anonim válasza:
Igen. A kártyán lévő számmal lehet regisztrálni. Ha viszont hiba van akkor hiba van. Hívd fel első körben. 1818-at. Ha ők nem tudnak csinálni semmit akkor be kell menni a kormányablakba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!