Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem tudok online regisztrálni...

Nem tudok online regisztrálni ügyfélkaput. Hiába próbálkoztam hibát jelez, pedig mindent jól írtam, figyeltem kis és nagy betűkre de nem működik. Más is tapasztalta?

Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
A regisztrációhoz személyes jelenlétre is szükség van, ha jól tudom akkor a kormányablakok valamelyikében. lehet azóta átkerült máshová, ki tudja ezt már követni... :D
2021. jan. 13. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
A személyes regisztráció során megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni.
2021. jan. 13. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Előregisztrációt lehet csinálni a neten kersztül, én is úgy nyitottam anno. Ha az megvan, akkor kell bemenni és aláírni.
2021. jan. 13. 13:37
 4/8 A kérdező kommentje:
ó értem , akkor elkerülhetetlen hogy bemenjek :D, köszönöm a segítséget
2021. jan. 13. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Kivéve ha új típusú személyid van, akkor elvileg otthon is meg tudod csinálni.
2021. jan. 13. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak ha van kártyaolvasója, nem?
2021. jan. 13. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is ugy tudtam hogy e-szemelyivel otthonról is lehet
2021. jan. 18. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. A kártyán lévő számmal lehet regisztrálni. Ha viszont hiba van akkor hiba van. Hívd fel első körben. 1818-at. Ha ők nem tudnak csinálni semmit akkor be kell menni a kormányablakba
2021. jan. 20. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!