Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Számíthatok valami rendőrségi...

Számíthatok valami rendőrségi ellenőrzésre?

Figyelt kérdés

Ma az egyik pénzváltóban beváltattam forintra 615 USD-t (dollár), számolta a nő és mondta, hogy "Viszont ilyen összegnél kell személyiigazolvány, lakcímkártya." Odaadtam, beírt mindent gépbe és beváltotta.

A nőnek gyanús volt, hogy ilyen bankjegyet, ennyit, egy folyékonyan magyarul beszélő magyar lakcímmel rendelkező magyar állampolgár váltott be és lehet értesítik a rendőrséget, hogy ellenőrízzenek le?

Nem vagyok bűnös csak senki ndm szereti, ha megkeresi a rendőrség és kérdezősködik. Váltottam már be 500 eurót is, az is nagy összeg, személyit nem kértek, de kis összegnél sosem. Mondom az 500 eurónál sem.

2021. jan. 12. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem fog keresni senki. Senkit nem érdekel 615 dollár.
2021. jan. 12. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

fillérekért rendőrség...?? Na ne vicceljél már! :-DDDD

Mindent ennyire túlgondolsz? :))

2021. jan. 12. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy 500e fölött kell azonosítani, valszeg a kiscsaj túlbuzgó volt.

[link]

2021. jan. 12. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem fog keresni senki, gyanús sem volt neki, csak ez a szabály.
2021. jan. 12. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Az év fogása lesz a 180ezer forintos bűnöző :) ekkora vagyont, elnse lehet képzelni
2021. jan. 13. 07:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagyok és nem birok nélküled élni
2021. jan. 13. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit ellenőriznének? Ennyi valutája bárkinek lehet. Nem a szocializmusban élünk már, amikor tilos volt, és a WC-tartályban kellett rejtegetni.
2021. jan. 13. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!