Fidor, Simple Bank, Ally Bank, USAA, LHV Bank, Barclays stb...
2021. jan. 12. 11:58
22/33 anonim válasza:
BCB, National Bank of Canada,
2021. jan. 12. 12:05
23/33 anonim válasza:
Az újtól, az ismeretlentől félnek, az fél tőle, aki nem tudja mi az. Megfigyelhető, hogy aki utána olvas, az már nem fél. Régen a gyogyszerektől is ugyanigy féltek, a gépektől is, az autoktol is. Az internet esetében ez ma is igaz, attol sokan ma is félnek, a facebooktol is és a legujabb: a covid oltástol is sokan félnek.
2021. jan. 12. 15:11
24/33 anonim válasza:
"Nya7"
Neked fizetnek érte hogy ezeket a marhaságokat összehordod? Vagy csak önszorgalomból? :D
2021. jan. 12. 15:39
25/33 anonim válasza:
tehát már nem csak a virust tagadod hanem ezeket is.
2021. jan. 12. 15:55
26/33 anonim válasza:
Sőt mindent IS tagadok. Na menj máshova bohóckodni most már, trollocska.
2021. jan. 12. 16:56
27/33 anonim válasza:
Itt csak te trollkodsz, bohockodsz, amiket én felsoroltam, azok tények. Az emberek mindig is féltek az uj dolgoktol, sokan ma is gép és autoellenesek, régen géprombolások is voltak, de ma pl. a rollereseket is szidják (szintén uj), azokat szétdobálják, meg is rongálják. oltások ellen is vannak ma is sokan (esetleg a világot nézd ne hulyeségeket találj ki magadban)és akkor nem fog neked bohockodásnak tunni a tények felsorolása amiknek magad is utána nézhetnél. Leulhetsz, egyes.
2021. jan. 12. 17:40
28/33 anonim válasza:
"sokan ma is gép és autoellenesek," - ja igen, és lóval járnak, nem? :D
"ma pl. a rollereseket is szidják (szintén uj), azokat szétdobálják,"
Ó, igen, nem is a rolleresek hagyják szanaszét... Ma reggel befordultam egy kis utcába és kis híján áétestem egy rolleren, ugyanis olyan ügyesen sikerült neki a keskeny járda közepére felállítani, hogy beforduláskor még nem látszik, de közvetlen az első lépésnél ott van a járda közepén. Mindezt egy kb. 80 cm széles járdán, ahol még a parkoló autók is felállnak.
2021. jan. 12. 18:03
29/33 anonim válasza:
Nem a rolleresek boritgatják fel. De ez inkább irigység mint félelem. Az autoellenesek pedig vagy kerékpárosok, vagy busszal járnak. Utobbinál is inkább az irigység dominál, mert nincs pénzuk autóra. A kerékpárosok java pedig manapság olyan kulturálatlan, mint az autósok egy kisebbik, roszabbik része. A lovas irásod meg csak azt mutatja meg, ki a bohóc itt.
2021. jan. 12. 18:13
30/33 anonim válasza:
Hupsz, 29-es, nem zavar, hogy másik reggel válaszoltál, mint amivel az előbb írtál? :D
" Utobbinál is inkább az irigység dominál, mert nincs pénzuk autóra."
:D :D - ezt már inkább nem is kommentálom - ez a mondatod önmagáért beszél és meglehetősen "magas" szellemi színvonalról tanúskodik :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!