Számla kiállitásánál ha megváltozik az elado bankszámlaszáma, köteles a számlázó alkalmazott az újat feltüntetni a számlákon. Erről hol van jogszabály vagy bármi részletezés amire hivatkozni lehet?
Belekötöttek abba hogy miért irtam át a bankszámlaszámunkat az ujra.
Hát milyen alapon kellett volna bennehagynom a régit ugy mégis?
Szoval a kérdéskükre nem ártana válaszolnom valami szabályzással.
Szoval közölték hogy uj a bankszlaszámunk. Erre az uj számlákon azt szerepeltettem. Erről irásban tájékoztattam is őket csak valszeg nem olvasták el. Mert 3 honap mulva bukott ki hogy miert az uj bankba mennek a milliok?
Miert irtam en át?
Azt nem válaszolhatom hogy miert ne irtam volna át??
Utasításba adták az átírást, vagy csak közölték?
Ha változott, akkor nincs régi? Hova ment volna a zseton, ha nemlétező számról kap tájékoztatást az ügyfél?
Ennyit közöltek hogy változott a bankszámlaszámunk. Es pont.
Én számlázok. Alap, hogy fel vagyok jogositva a számlák adattartalmainak frissitésére. Minden szerződést is küldenek nekem. Minden adatom ügyfelekről is, naprakész.
Különben nem lennének meg a számlázás feltételei sem. Enélkül nem is lehetne számlázni.
Amikor pl küldenek egy szerz modositast hogy pl változott a székhelyunk, nincs utasitás arrol külön hogy bakker az uj székhelyre számlázz. Hiszen alap a szerződéseket követni.
Nincsenek külön utasitások soha.
Ha valtozik egy adoszám, alap hogy frissiteni kell a programban.
Es akkor most van ez a bankszámlaszámos mizéria most.
Arra sem kaptam utasitást hogy hagyjam figyelmen kivul!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!