Erről van valami nyomtatvány? Új munkahelyemen kérik, hogyan tudok nyilatkozni, hogy nem álltam munkaviszonyban?
Figyelt kérdés
Adólap az aktuális évről, illetve ennek hiányában nyilatkozat, hogy tárgyévben még nem állt munkaviszonyban2021. jan. 10. 12:57
1/10 anonim válasza:
Írj magadtól pár sort és írd alá.
2/10 A kérdező kommentje:
Még is mit? :D jó nagyjából tudom, csak hogy van e valami forma nyomtatvány, h Én XYZ nyilatkozom, h nem álltam munkaviszonyban az előző évek folyamán. Tárgyévet se tudom pontosan belőni.,
2021. jan. 10. 13:46
3/10 anonim válasza:
Aú, mi az, hogy nem tudod belőni a tárgyévet? Csak tudod, milyen évet írunk...
4/10 A kérdező kommentje:
Az világos, de most fognak alkalmazni jan. 15-től és idén még nem volt adólap és a korábbi évben sem. Annyit kértek amit leírtam a kérdés alatt.
2021. jan. 10. 13:49
5/10 anonim válasza:
Leírták, hogy írj pár sort, erre az volt a reakciód, nem tudod belőni a tárgyévet. Ergo nem tudod, milyen évet írunk.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, de a nyilatkozat szempontjából gondoltam, hogy nem tudom pontosan belőni, hogy most 2020-at szeretnék vagy már a 2021-et. Nem vagyok benne biztos, ezért írtam, h nekem elfogadhatónak tűnik ilyen esetekben a 2020-ha már akkor elindították a felvételemet, decemberben volt 3 interjúm, de tisztában vagyok, h még nem vettek fel.
2021. jan. 10. 13:55
7/10 anonim válasza:
baszki, tárgyév!!!!!! MIlyen évet írunk, te szerencsétlen? Az a tárgyév. A tavayli jövedelmed senkit nem érdekel, az idei kell nekik, ha volt, mert év végén fel kell majd tüntetni az M30-on, ha volt idén valami jövedelmed ezen az új cégen kívül is. Mondom én, hogy gőzöd nincs, mi az a tárgyév...
8/10 A kérdező kommentje:
Világos, de tegyük fel, h dec 20.án kezdtem volna, ehelyett lett jan 15. - bezártak egy hónapra - akkor miért én vagyok hülye, ha elbizonytalanít, hogy még is 10 napról vagy egy egész 2020-ról kellett volna nyilatkozni így utólag visszamenőleg.
Illetve még nem csináltam ilyen nyilatkozatot, ezért kérdeztem. Ha nem tudsz segíteni, akkor ne akadj már fent azon, h mi a franc az a tárgyév.
2021. jan. 10. 14:06
9/10 anonim válasza:
Ez most komoly? Neked hogy sikerült a 8 általánost befejezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!