Megéri most 100 ezer Ft-ért bitcointot venni?
Tegnap irtam a korrekciót, meg is jött mára. 33000$
Na MOST én vennék, de ne a február 1 legyen a kilépőd, hanem az a pont amikor az a profit amivel kiszállsz neked elég. Ez a nehéz, hogy nem tudod mikor tetőzik, nem tudod hogy ha esni fog akkor végleg elkezd zuhanni vagy csak esik egy kicsit aztán vissza.
Üdv kérdező!
A revolutos „Bitcoin” vásárlásnak szerintem egyetlen egy esetben van értelme : Akkor ha beállítod a széf funkciót, azaz az aprópénz gyűjtést és ezzel olyan pici összegeket, amiket amúgy sem tudnál BTC-be váltani a BTC árfolyamán tudod gyűjtögetni.
Ezt egyébként nem tudnád BTC-vel megcsinálni, mert nagyobb lenne a fee mint az összeg. Annak köszönhetően, hogy a Revoluton nem Bitcoint veszel igazából, hanem egy olyan pénzügyi terméket amely mögött a kitettség kriptopénzben van.
Hogyha rövid távon gondolkozol a BTC-ben és nem is a BTC érdekel igazából csak annak az esetleges hozama. Akkor nem érdemes 100 000 forintot beletolnod és főleg akkor nem ha esetleg kenyérre kéne. Egy korákció+a Revolut Fee-je, simán jókora veszteséget hozhat neked rövid távon.
Középtávon kb 4 éves időszakban érdemesebb gondolkodni benne, méghozzá ha lehet úgy hogy a rendszeres megtakarításaidnak csak egy kis hányadát kockáztatod. Ráadásul úgy, hogyha lehet hideg tárolással tartod a BTC-d, egy papír tárcában vagy hardver tárcában. Nem a tőzsdén, ne a váltónál, ne online pénztárcákban. Később meg fogod érteni, miért. Így még kb az ősrobbanástól kellene elmagyarázni. Az egyik hatalmas előnyét veszíted el, ha a Revoluttól veszed, a másikat pedig akkor ha rövid távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!