Nem tud Szegeden valaki munkát? Bármit elvállalnék már!
19 éves fiú vagyok, több hónapja keresek már munkát. kezdek elkeseredni. Bármit elvállalnék már. Egyébként az iskolám Vendéglátó-eladó: 3,5 év, csak vizsgázni nem mentem el, de végigjártam (gyakorlatokat is).
Mit tehetnék szerintetek?
Elnézést, ha rossz a kategória.
Menj el levizsgázni mindenképp, különben hiába jártál gyakorlatra stb., különösebben senkit nem fog az érdekelni, sőt, inkább meg sem említsd, h elkezdtél egy iskolát, de végül nem vizsgáztál le.Ha nincs papírod, meg egyéb végzettséged sem, akkor ugye 8 általánosod van csak, és így aztán eléggé úgymond alja munkákat vállalhatsz csak el :S Ha nem telet még el öt év az iskola befejése óta, akkor bármikor levizsgázhatsz még....én is elvégeztem egy szakmát, a szakmai vizsgán sajna egy tantárgyból meghúztak, mert kb. üresen adtam be a lapot, azóta 2 év telt el, és most októberben mehetek vizsgázni, és utána meg is lesz a papír a végzettségemről.Neked is ezt tanácsolnám! Ha már végigcsináltál X évet, meg gyakorlaton is voltál, akkor hülyeség lenne mindezt úgymond eldobni, mert amíg nincs meg a papír, h levizsgáztál, addig az abszolút senkit sem fog érdekelni, h meddig jártál hova...Munkát Szegeden sajna nem tudok, mert egész máshol lakom, de itt pl. kapásból találtam egy rakás állást, amihez csak 8 ált. kell :
.....persze nem vmi csúcs munkák, meg a bér sem, de hát, amint írtad, "bármit elvállalnál már"....
Vonulj ki az utcára a 4 millió sorstársaddal együtt, és kiabáljátok, hogy MUNKÁT, KENYERET.
(a legkomolyabban gondolom, nem humoros válasznak szántam.)
Hát kimehet az utcára ordibálni. Majd jól le akarják majd csukni érte. Mint őt:
Vicc ez az ország...
Ja, ha 100 ember vonul utcára, akkor bármi megtörténhet.
De ha az összes dolgozni akaró munkanélküli vonulna ki egyszerre (pár millió), az már érdekesebb lenne.
El fog jönni az az idő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!