Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet 1 könyvet nyomtatni?

Lehet 1 könyvet nyomtatni?

Figyelt kérdés
Írtam 1 könyvet nem szeretném kiadatni mert szerintem nem fogadnák el,de 1-et magamnak nem lehet csináltatni?
2010. aug. 13. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Könyvkötőként azt tudom mondani,hogy 1 könyvért nem fogják a géptermet beindítani,de megoldható,hogy 1 példányod legyen.

Először is magát a könyvet kell kinyomtatnod lapokra.Megszámozva,mindkét oldalra írva mint ahogy egy rendes könyvnél van. Persze figyelned kell arra,hogy minden lapon egyforma legyen a margó,és az oldalszám is ugyanazon a helyen legyen minden oldalon.Ha ez megvan ,akkor felkeresel egy könyvkötőt akivel megbeszéled,hogy milyen formában legyen bekötve a könyved.Több lehetőség van.Lehet akár fél illetve egész műbőr/bőr kötésben is..Eldöntheted a színét is..Csak meg kell fizetni a könyvkötő munkáját,mert bőven lesz rajta meló..

2010. aug. 13. 14:44
 2/4 anonim válasza:

A DM honlapjáról letölthető egy program, ami alapvetően fotók könyv formában történő kinyomtattatására szolgál, de szöveget is írhatsz a képekhez, így gondolom annak sincs akadálya, hogy fotók nélkül csak szöveget nyomtattass velük. Kemény és puha borítású közül választhatsz, méret, sok sok egyéb lehetőség.

Megszerkeszted, elküldöd nekik, ők pedig elkészítik a könyvedet.

2010. aug. 13. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszön a segítségeteket:)
2010. aug. 14. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!:)
2010. aug. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!