Azt szeretnem kerdezni hogy mikor hozzak ki a csomagomat? Szombaton rendeltem a h&m-bol ruhakat es tegnap este kaptam egy gmailt h uton van a rendelesem , viszont kisse be vagyok panikolva es felek hogy nem hozzak ki.
Aham... És mi itt a Gyakorin majd meg fogjuk tudni mondani, hogy a futárcég mennyire van leterhelve és mikor viszi ki.
Miért ne hoznák ki? Előbb-utóbb megkapod, csak nagy valószínűséggel már nem ebben az évben: holnap ugyanis boltok csak délig vannak nyitva, futárok meg nem is tudom, dolgoznak-e egyáltalán.
8-as, ne add fel, beszállok, segítek én is :-)
Kérdező, lássuk csak: szombaton rendeltél valamit: az ugye "meg van", hogy hétvégén rendelni lehet, de nem dolgoznak a webáruházban, másnap, vasárnap sem!
Hétfőn beballagnak és sebtiben elkezdik összepakolni a megrendeléseket - ehhez képest totál jó fejek, hogy már kedden este kaptál is egy emailt, hogy úton van a megrendelésed. Ez azt jelenti, hogy a futár elvitte tőlük. Futár beviszi a központba, központ szortíroz és mivel ma nem kaptad meg, így nagy valószínűséggel baromi sok csomagjuk van és ebben az évben már ne számíts rá. ha véletlenül mégis megérkezik holnap, akkor dupla öröm.
Kb. 10 % az esélye...
Holnap (csütörtök) még a posták is csak délig vannak nyitva.
Péntek jan. 1-e, minden zárva, szombaton nincs csomagkiszállítás, vasárnap minden zárva- szóval majd jan. 4-től várhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!