Upworkről tapasztalatok??
Figyelt kérdés
Valaki tud segíteni upwork-el kapcsolatosan ? Köszi előre is2020. dec. 29. 23:22
11/16 anonim válasza:
Vagyis na, nem végzettség, hanem megjelölt tudásszint, csak kezd késő lenni itt is...
12/16 anonim válasza:
Az upworkre nehez bekerulni. Vagyis hogy elfogadjak a kerelmed es hirdethess es dolgozhass.
Relevans skillek kellenek, jol kitoltott adatlap, nyelvtudas.
Ha rosszul tudsz angolul es ugy irsz le valamit eleve nem fogadjak el. En fel evig szptm vele, mire sikerult atmenni. Minden adat meg lett adva, iskola, skillek, referenciák stb.
13/16 A kérdező kommentje:
Már feladtam :( nem vagyok profi angolos de azért 8 évig tanultam és szerettem is ... ezért gondoltam hátha de folyamat elutasítottak
2021. jan. 4. 23:48
14/16 anonim válasza:
Hát, valami nagy gikszer lehet. Nekem a youtube angolommal csont nélkül meglett. Asszem valami lépésről lépésre leírást követtem.
15/16 A kérdező kommentje:
És milyen munkára jelenrkeztel ?
2021. jan. 5. 07:14
16/16 anonim válasza:
Zenei producer, audioszerkesztő, mix és master készítő, meg adatrögzítő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!