Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van tudomásod olyanról aki...

Van tudomásod olyanról aki nyert már nagyobb összeget bármelyik lottón?

Figyelt kérdés

2020. dec. 28. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

" Fejlettebb technika, korruptabb kormány stb. érthető."

Nem hiszem hogy korruptabb mint 10-20 vagy 50 éve.

Technikáról meg annyit, hogy nem kell marha nagy modern technológia a csaláshoz, ugyan úgy csalhattak volna 10-20 vagy 50 éve is.

2020. dec. 29. 08:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyilván szükséges csalni egy játékban ahol heti 1 szelvénnyel 845 ezer év játék után lenne reális eséllyel nyerni....
2020. dec. 29. 08:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy kollégám családja már nyert a lottón, igaz régebben, de akkor abból a pénzből vettek házat, kocsit, rendberakták az életüket.

Amúgy a lottón nem kell (és nem is lehet) csalni, hiszen alapból nyereséges, a szabályok úgy vannak megalkotva, hogy bármekkora is a főnyeremény, az államnak mindig jut a bevételből, hiszen nincs visszaosztva az összes pénz. Felesleges csalással bonyolítani, ez a párszáz millió nem éri meg, az országos szinten csak filléres dolog.

2020. dec. 29. 09:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Nekem van egy ismerősöm akinek volt valami ismerőse a szerencsejátéknál és általa tudott nyerni a lottón. Ilyenekre gondoltam elsősorban, hogy nem egy random szerencsés személy nyeri hanem előre meg van a helye a pénznek.
2020. dec. 29. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=b03yJOZLkRk a volt vezérigazgató ad interjút egész érdekes :D
2021. jan. 1. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!