Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Euró Állampapírt hogyan tudok...

Euró Állampapírt hogyan tudok vásárolni?

Figyelt kérdés
Mikor venni akarok mindíg azt írja ,hogy cdak szabad egyenlegből lehet ezért bankártyás befizetéssel töltsem fel az egyenlegem. Namost ha nekem van külföldön euró számlám akkor nem lehet onnan a kincstári számlára ráutalnom közvetlenül a vételárat? Természetesen euróban! Vagy automatikusan átváltja forintra aztán vehetem megint meg az eurót nem kicsi váltási veszteséggel!

2020. dec. 27. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Bár még nem próbáltam, de szerintem ha EUR-t utalsz, akkor EUR marad, mert az appban van külön EUR pénzszámla egyenleg is. Gondolom van egy dedikált EUR számlaszám ahova utalni kell.

Első alkalommal próbáld ki egy kisebb összeggel.

2020. dec. 27. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Így lehet ahogy fent írtam, itt a számlaszám:

[link]

2020. dec. 27. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! EUR-t kell utalni, meg kell adni az azonosítód az utalásnál, viszont azzal számolni kell, hogy pár nap mire jóváírják.
2020. dec. 27. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom hátha :)
2020. dec. 27. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsőre utalj mondjuk 30€-t, figyelj a közleményre, ha minden ok, akkor küldheted a többit. Pár forintot veszítesz a dupla költség miatt, de biztosabb, mint izgulni.

Én legalábbis így csináltam :)

2020. dec. 27. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!