SoS! Kulfoldon csomagkuldes! Hogyan?
Ketem senki ne mevessen ki, de meg soha eletemben nem kuldtem csomagot. Most Nemetorszagban vagyok, es egy itteni ismerosomnek szeretnek kuldeni egy doboznyi aprosagot, de nem tudom hogyan! :(
A DHL-t probaltam, akik elvileg el is jonnek erte, de a Visa kartyamat nem fogadjak el. Azt irja probaljam ujra..es ez megy egesz nap, pedig minden jol toltottem ki!
A nyelvet nem beszelem, igy eleg nehez, de angolul tudok azert.
Ha elmegyek a postara, akkor ott siman mondom, hogy egy csomagot akarok feladni es ennyi? Nekem kell itthon megcimeznem vagy ez a postan tortenik..ott nyomtatjak ki??
Belföldön a postán is csinálnak egy címiratot, azon van a vonalkód, a súlya, igénybevett szolgáltatások, stb. A biztonság kedvéért, szokták ajánlani, hogy a feladó is írja rá külön.
Szerintem ez külföldön is így van, mivel ott is fel kell tüntetni az “extrákat” és kap azonosítót.
Ha levélként adod fel, akkor csak a te címzésed lesz rajta, neked kell ráírni, a posta azt már csak felveszi.(magyarban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!