Aktívkorúak támogatása/szociális segély után miért kell évente 30 nap bejelentett munkahelyet bemutatni?
Figyelt kérdés
hogy van ez pontosan?
illetve a cigányok ezt hogy szokták megoldani? biztos vagyok benne, hogy nincs meg 30 nap munkaviszonyuk, főleg nem bejelentve
2020. dec. 15. 10:12
1/15 anonim válasza:
Úgy mondod mintha valami hatalmas nagy mutatvány lenne 30 nap munkaviszonyt felmutatni. El mennek egy hónapra közmunkázni azt jó napot.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem, még oda sem mennek.
Akkor elvileg 30 nap közmunka szükséges fehér embernek?
2020. dec. 15. 10:14
3/15 A kérdező kommentje:
Közmunkán akkor a 26 ezren felül fizetnek még 47-et?
hogy van a pénz?
2020. dec. 15. 10:15
5/15 anonim válasza:
Egyszerűsített foglalkoztatásba mennek haverokhoz.
6/15 A kérdező kommentje:
és ott a haveroknak kell fizetiük az adót?
2020. dec. 15. 13:05
7/15 anonim válasza:
Az egyszerűsített tudtommal nem ad biztosított jogviszonyt.
8/15 anonim válasza:
Nem ad biztosítotti jogviszonyt az EFO, viszont elfogadják munkaviszonynak. 1000 Ft járulékot fizet utána a munkaadó, igaz nem sok, de csak azért kérik ezt is, hogy lássák, hogy próbálkozott az ember. Sajnos én is voltam hasonló helyzetben, és az EFO-t ugyanúgy beszámították.
9/15 A kérdező kommentje:
értem
és aki szociálison van, érettségivel rendelkezik, azt ugyanúgy kiközvetítik a cigányok közé közmunkára akkor?
2020. dec. 17. 11:27
10/15 anonim válasza:
@11:27
Két éve mikor munka nélkül lettem, regisztráltam, kaptam álláskeresésit is, szóba sem került hogy közmunkára akarnának küldeni. Bár kicsit több mint egy hónap után találtam is másik munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!