Debrecen -Ben a fórum nyitva van ?
Veled ellentétben én nem kívántam senkinek a halálát. Miért is kérdezhetted? Lássuk:
- Ott dolgozol? Nyilván nem, hiszen akkor tudnád a nyitva tartást.
- Ott találkozol valakivel? Nem, mert sokkal jobb találkozóhelyek vannak, ahol nem számít a nyitva tartás.
- Vásárolni akarsz? Valószínűleg, de a nyitva tartást telefonon is meg lehet kérdezni és egyből pontos választ kapsz. De még ebben az esetben is felmerül, hogy miért pont ez a bolt? A Fórumban és a többi bevásárló központban egymást érik az ugyanolyan ruhaboltok. Egy dolog közös bennük: túlárazott cuccokkal vannak tele. Ilyen helyen csak a hiú emberek vásárolnak.
Ha ruhára van szükségem, olyan helyre megyek, ahol az ár/érték arány megfelelő (tehát nincsenek túlárazva a ruhák csak azért, mert xy márka logója van rajta). Az én IQ értékem ugyanis az emberek 98%-ától magasabb, ami a borzalmas helyesírásodat alapul véve rólad nem mondható el. Feltételezésem szerint egy frusztrált tini lehetsz, aki azt hiszi, hogy a márkás ruhától lesz menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!