Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek is pénzkidobás...

Szerintetek is pénzkidobás drága ruhákat venni ?

Figyelt kérdés

Kb . 1 hete vettem egy fendi zoknit és mindenki csak kinevezett hogy hogy voltam képes ennyit kidobni egy zoknira (kb . 50000ft ) ezek mellett van rengeteg márkás ruhám ( Gucci , LV , Armani és hasonlóak ) és mindig csak azt kapom meg hogy hogy vehettem ennyire ruhát . Ehhez hozzá tenném hogy SAJÁT pénzemből veszem ezeket nem pedig szüleim pénzéből .

Szerintetek ez valóban pénzkidobás lenne ?

Nektek mi volt a legdrágább ruha amit vettettek ?

2020. dec. 1. 19:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, veled öröm lehet üzletelni...
2020. dec. 2. 06:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben már mindened meg van, ami egy életre kell, akkor talán nem. Bár én még akkor sem adnék ennyi pénzt érte. Inkább márka nélküli manufakturális, de nagyon minőségi holmikat preferálnám. Szerintem te a konzumtársadalom ékes példánya vagy, nincs ezzel baj, vannak rajtad kívül is jó sokan még.
2020. dec. 2. 07:02
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
igen
2020. dec. 2. 09:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Pusztán praktikus, gazdasági szempontokból nézve igen pénzkidobás. Egy jó minőségű pamut zoknit megkapsz max 1000Ft-ért. Az 50.000Ft-os zokni, kizárt dolog hogy 50x olyan jó minőségű vagy 50x olyan tartós legyen, mert egyszerűen nem létezik ilyen szintű minőség. Ezeket az árkategóriás termékeket nem azért veszik az emberek mert megéri, hanem valami társadalmi státuszt akarnak mutatni vele. Ha te minden további nélkül megengedheted magadnak ezt a szintű költekezést, akkor nem értem hogy mi az az insecurity a költekezéseddel kapcsolatban, hogy erről külön kérdést keljen kiírni a netre.
2020. dec. 2. 09:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nem pénzkidobás, hát egészségedre.

Én úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem érdekel milyen márkajelzés van egy ruhadarabra írva. Ha az nekem megfelelő ár-érték arányt képvisel, akkor teljesen mindegy, hogy melyik boltban találtam, megveszem. Az ilyen neves cuccok általában nálam bőven kilövik a biztit ár-érték arány tekintetében, így sosem venném meg.

A legdrágább ruhám eddig a menyasszonyi ruhám volt, bár a kategóriában az is bőven olcsónak mondható. A kutya nem kereste rajta a márkajelzést, ahogy másomon sem sosem.

Megtehetném, de úgy gondolom ezer értékesebb dologra is eltehetem, elkölthetem a pénzemet, mint a látszat néhány NÉV formájában. Mert a nevet veszed meg, nem a minőséget.

2020. dec. 2. 10:29
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha annyi volna a gondom, hogy elégessem a pénzemet, vagy inkább vegyek ötvenezrével zoknit rajta, akkor lehet, hogy simán csak odautalnám valakiknek, akik sokakon segítenek belőle.
2020. dec. 2. 12:05
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

A drága ruha önmagában nem pénzkidobás, csak a drágán vett silány ruha.

Ne hagyd, hogy a brandek megszédítsenek! Ha kifogástalan a minőség, akkor egy jómódú ember számára természetesen megéri megfizetni a magas árat. A gond az, hogy sokszor a luxusbrandek termékeinél is gond van az anyag-összetétellel meg a varrás minőségével.

Inkább a minőséget figyeld, ha vásárolsz, ne a márkát és az árat! Jobb iránytű az! Ebben az esetben kitűnő darabokhoz juthatsz majd, amelyeket sok évig használhatsz. Egyik másik talán drága lesz majd, de lehet, hogy nem mindegyik :)

2020. dec. 2. 13:05
 18/24 anonim ***** válasza:
39%
És mennyit adakoztál idén? Ha többet, mint amennyit zoknira költöttél, akkor egy szavam sincs.
2020. dec. 2. 14:38
 19/24 anonim válasza:
87%
Szerintem értelmesebb mintha piára vagy drogra költenéd. Bármi megéri ha megteheted, másoknak és magadnak nem ártasz vele és boldoggá tesz.Kicsit furán fogalmaztam de szerintem érthető ezzel mit akarok kifejezni.
2020. dec. 8. 00:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy felvágáshoz veszed őket, vagy ilyen boltokba jártak már anyádék is.

Második esetben ez a közeged, tehát nem sok. Így nem kérné rajtad számon az ismerősöd, miért veszel drága zoknit.

Első esetben nem ér célba a sok gucci, mert irigykedés helyett számonkérnek miért költesz zoknira olyan sokat.

2020. dec. 26. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!