Szerintetek is pénzkidobás drága ruhákat venni ?
Kb . 1 hete vettem egy fendi zoknit és mindenki csak kinevezett hogy hogy voltam képes ennyit kidobni egy zoknira (kb . 50000ft ) ezek mellett van rengeteg márkás ruhám ( Gucci , LV , Armani és hasonlóak ) és mindig csak azt kapom meg hogy hogy vehettem ennyire ruhát . Ehhez hozzá tenném hogy SAJÁT pénzemből veszem ezeket nem pedig szüleim pénzéből .
Szerintetek ez valóban pénzkidobás lenne ?
Nektek mi volt a legdrágább ruha amit vettettek ?
Ha neked nem pénzkidobás, hát egészségedre.
Én úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem érdekel milyen márkajelzés van egy ruhadarabra írva. Ha az nekem megfelelő ár-érték arányt képvisel, akkor teljesen mindegy, hogy melyik boltban találtam, megveszem. Az ilyen neves cuccok általában nálam bőven kilövik a biztit ár-érték arány tekintetében, így sosem venném meg.
A legdrágább ruhám eddig a menyasszonyi ruhám volt, bár a kategóriában az is bőven olcsónak mondható. A kutya nem kereste rajta a márkajelzést, ahogy másomon sem sosem.
Megtehetném, de úgy gondolom ezer értékesebb dologra is eltehetem, elkölthetem a pénzemet, mint a látszat néhány NÉV formájában. Mert a nevet veszed meg, nem a minőséget.
A drága ruha önmagában nem pénzkidobás, csak a drágán vett silány ruha.
Ne hagyd, hogy a brandek megszédítsenek! Ha kifogástalan a minőség, akkor egy jómódú ember számára természetesen megéri megfizetni a magas árat. A gond az, hogy sokszor a luxusbrandek termékeinél is gond van az anyag-összetétellel meg a varrás minőségével.
Inkább a minőséget figyeld, ha vásárolsz, ne a márkát és az árat! Jobb iránytű az! Ebben az esetben kitűnő darabokhoz juthatsz majd, amelyeket sok évig használhatsz. Egyik másik talán drága lesz majd, de lehet, hogy nem mindegyik :)
Attól függ, hogy felvágáshoz veszed őket, vagy ilyen boltokba jártak már anyádék is.
Második esetben ez a közeged, tehát nem sok. Így nem kérné rajtad számon az ismerősöd, miért veszel drága zoknit.
Első esetben nem ér célba a sok gucci, mert irigykedés helyett számonkérnek miért költesz zoknira olyan sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!