Szoktál előreutalással fizetni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 15:19
A kérdező szavazást indított:
Nem, nem tartom biztonságosnak.
Nem, mert nem számomra kényelmes.
Igen, ha jelentősen olcsóbb így, mint utánvéttel
Gyakran szoktam így, mivel nekem a csomagátvétel így könnyebb.
Egyéb, leírom..
19 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat:) #2-es lehetőség Nem,számomra nem kényelmes..
2020. dec. 1. 15:20
2/7 anonim válasza:
Igen, webáruházakból elég gyakran, de csak a megbízható webshopoktól. Amúgy utánvéttel szoktam :)
3/7 anonim válasza:
Előreutalással csak a facebook adásvétel csoportok kétes eredetű profiljainak szoktam fizetni.
4/7 Koplárovics Béci válasza:
Ha nem is előrutalással, de előre fizetéssel (kártya) szoktam. Persze nem random embereknek és nem random webshopoknak, hanem sokak által használt és megbízható helyeknek.
5/7 anonim válasza:
Csak olyan helyen, ahol van fizikai bolt is nem csak webshop. Pl lovasboltból rendszeresen rendelek dolgokat van hogy előreutalással, mert így kedvezményt is adnak. Amúgy jártam az üzletben is többször és nagyon segítőkészek, megbízhatóak.
6/7 anonim válasza:
Ha nem magánszemélyről van szó és nem lehet bankkártyával fizetni, de nem szívesen.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszik eddig is!
2020. dec. 4. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!