Olyan pszichológiai témájú könyv, ami választ ad arra, hogy miért ekkora tabu a pénzről beszélni? Miért szégyelljük?
Rendkívül érdekel ez a téma és nem a business oldalról, inkább a szégyen oldalról.
Minden rendes választ szívből köszönök! <3
Szerintem kérdéseket nem mások kérdése alá érdemes feltenni ezen az oldalon.
De válaszolva egy 2006-os kutatás szerint (Becker-Blease és Freyd) a nők inkább voltak hajlandóak az abortuszról, férfiak az abúzusról beszélni, mint arról, hogy mennyit keresnek. És érdekelnek ennek az okai, hátha tud valaki erre vonatkozó könyvet.
Nálunk nem tabu? Ha megtudják, hogy 5 forinttal többet keresel a szemedet kikaparnák? Vagy jönnek a tarháló ismerősök, rokonok, mert neked úgyis van. Ez elég gyakori sajnos, illetve az irigykedés. A napokban olvastam egy kérdést, ahol leírta a kérdező, hogy havi 800 ezeret keres. Erre jött egy válasz, hogy hogyan meri ezt leírni, amikor a magyar nyugdíjasok 100 ezer forintból élnek.
A kérdésre válaszolva nem tudom, hogy pont ilyen könyv van-e. Én Almási Kitti Irigység c. könyvében olvastam erről is, de ott az irigység volt a fő téma inkább, aminek egyik eleme az anyagi oldal.
20+ Best Könyv images in 2020 | pszichológia, spiritualitás, lelki
hu.pinterest.com › mkrisztina0717 › könyv
Explore Mészáros krisztina's board "Könyv" on Pinterest. ... Beszélgessünk az angyalokkal, és hagyjunk mindent magunk mögött, ami visszatart az ... Vonzerõ: képesség arra, hogy bárkivel gyorsan bizalmi kapcsolatot teremts. ... "Ebben a könyvben Tenzin Wangyal Rinpocse olyan erőteljes gyakorlatokba ad bevezetést,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!