Paypal-on ha valaki küldene 4500 eurót de azt mondja 50 euró a díj, ez mit jelent pontosan? Átverés?
Figyelt kérdés
Nekem kéne 50 eurót fizetnem vagy ennyi vonódna le a küldött összegből?2020. nov. 25. 00:51
1/5 anonim válasza:
Neked kene, aztan sosem jonne semmilyen penz, egyszeru atveres.
2/5 anonim válasza:
Remélem, előreutalnod kéne a küldés díját!
.
Kérdésed infója alapján kaptál egy kéretlen (spam) levelet), hogy elhúnyt egy eddig számodra nem ismert kenyai rokonod - és te vagy az egyedüli örökös?
Ott nem tudják, ha neked jár 4500 Ezro, de a küldési díj 50 Euró, akkor az a legegyszerűbb, ha küldenek 4450-et és neked nincs semmi dolgod elkötésén kívül?
Örülj, hogy ilyen olcsó tandíjjal megúszod, hogy nem szabad mindent elhinned.
Pénzedért, ha hallgatsz a levélre, esetleg egy virust kapsz gépedre.
3/5 anonim válasza:
Igen. Eleve nem ötven euró a díja, én egyszer utaltam 2000 dollárt, már ott több volt, mint 100 dodó a költség.
4/5 anonim válasza:
Te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy igen?
5/5 Koplárovics Béci válasza:
"Eladtál" valamit Afrikába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!