Vajon aki nagy hévvel veti bele magát és csinálja és csinálja,mikor fullad bele az MLM-be mikor jön rá,hogy ő azt a szintet nem érheti el amit mutatnak neki?
Egy ismerősöm írás aki pár hónappal ezelőtt még egy gyárban dolgozott.
"Tudjátok engem mi inspirál ennyire?
Az, hogy látom magam előtt az embereket ,akik már annyi, de annyi mindent elértek.
Én miért ne lehetnék Én is képes rá?
Ők ugyanolyan átlagos emberek, mint én
Vannak álmaik,céljaik
Mertek IGENT mondani 1,2,3,4....évvel ezelőtt
Rengetek anya van, akik több gyermek mellől hihetetlenül jó csinálják, mert akarják!
Nincs számukra lehetetlen.
Én is úgy akarom csinálni,mint ők, és büszke szeretnék lenni magamra. Pár éven belül én is hatalmas lépcsőfokokat ugorhatok meg🥰
Szeretném, ha minél több embernek meg tudnám mutatni ezt a lehetőséget, ami működik több, mint 35 éve több mint 50 országban globálisan. Ezért is annyira jó ez, hogy több országban tudod építeni az üzletedet 😊😊
Ha szeretnéd Te is,hogy elvigyem az életedbe ezt a lehetőséget,akkor nyugodtan írj.
Én ott leszek végig melletted ,és segíteni foglak az utadon...🥰❤🥰"
Őszintén meg mondom a sok gagyi reklámja ami történetben megjelenik a facebookon elég idegesítő tud lenni.Azt látom,hogy nagy hévvel csinálja meg segíteni akar embereknek de azt nem tudom,hogy mennyit kereshet vele de lehet el sem mondaná,vagy csak ugye ha mondani kell valamit sokat,hogy megtetsszen az üzlet.Őszintén meg mondom sokszor nekem is az volt az utolsó reményem,hogy na majd belépek egy MLM-be és majd milyen jó lesz minden a pénz is meg minden,de minél többet olvasok annál jobban elhatárolódok.Amit a kívülállók elmondanak én is azt kezdem meglátni az MLM-eseken,hogy ha valamit beszólsz megsértődnek,akkor a termékeket ezerrel védik dicsérik,vagy elvakultak még akkor is ha isten igazán nem jutnak egyről a kettőre,vagy rámenősek minden áron meg akarnak győzni valami csellel,szóval mindent amit a kívülállók leírnak vagy mondanak.Én meg nem tudom tudnék e embereket rábeszélni dolgokra,nem mondom,hogy nincsenek jó termékek de szerintem túlárazottak a cuccok és mint MLM-es vállalkozók vagy terjesztők csak azt tudják mi van a termékben amit elmondanak nekik a valóságot csak a fentiek tudják.Nekem is mondták már xy termék olyan jó,hogy amiből eddig nem tudott xy ember kigyógyulni orvos által ezen termékek helyre hozták teljesen,de én itt mást is számításba vennék nem csak konkrétan a terméket.Szóval ahányszor meggyőzöm magam,hogy lépjek be egy cégbe úgy mint aki bizniszel vele és nem csak fogyasztó a végén mindig elbizonytalanodok és lebeszélem magam.
Rengeteg ökörséget hánytál ide, de ez volt a legundorítóbb hazugság:
"a világpiaci megmérettetések alkalmával dobogós helyezéseket érnek el."
Mutass kérlek EGYETLEN olyan MLM-es terméket ami bármilyen hasonló nem MLM-es termékkel szemben jobb minősítést kapott egy nem MLM által szervezett megmérettetésen. Nem tudsz ilyet mutatni mert nincs, ugyanis mocskos módon hazudsz.
"Az MLM üzletben vannak a hálózatépítők és a droidok."
Azt az aprosagot hagytad csak ki hogy mindenki maga donti el, hogy halozatepito lesz e vagy droid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!