Himre20 kérdése:
Grafikai munka végzettség nélkül, lehetséges?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés lényege, hogy szeretnék valamilyen munkát vállalni, amit itthonról is el lehet végezni (a vírushelyzet miatt..). Mindenképpen valami grafikai munkában gondolkodom, mert szerintem ez az amihez legjobban értek. 5 éve használok photoshopot és az adobe-s társait, persze nem vagyok profi, de a közép haladó szintet megütöm. Az álláshirdetéseket nézegetve ráébredtem hogy, mindenhol szükség van egy grafikus végzettséghez, plusz pár év tapasztalathoz az ilyen típusú munkavégzéshez, ami persze érthető is. Na most itt jön a bökkenő, lehetséges az, hogy valamilyen jövedelmet szerezzek ebből a tevékenységből bármilyen végzettség nélkül ?2020. nov. 21. 11:45
1/4 anonim válasza:
Az interneten már lassan mindenki hobbigrafikus meg hobbiprogramozó, meg hobbifotós, így elég nehéz ilyen szedett vedett tudással labdába rúgni.
3/4 anonim válasza:
Távmunka grafikai szektorban végzettség nélkül?
www.gyakorikerdesek.hu › uzlet-es-...
Translate this page
Lehet találni valahol? ... Pedagógiai asszisztensi álláshoz kell az okj végzettség? Van ... vagy hasonló minőségellenőrző munkakörbe hogyan lehet bekerülni?
Mit kezdjek szakma nélkül? Lehet-e állást találni 8 ... - Eger Állás
egerallas.hu › mit-kezdjek-szakma-n...
Translate this page
Mégis, aki kénytelen alacsonyabb végzettséggel a munkaerőpiacra lépni, kérdések ... és más IT munkakörök, vagy olyan kreatív tevékenységek, mint a digitális grafika, ... A betanított munka lényege pont az, hogy előzetes képzettség nélkül is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!