Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rengeteg aprópénzem van, hol...

Rengeteg aprópénzem van, hol tudnám beváltani papírpénzre?

Figyelt kérdés
Kb 20 000 forint tizesekben huszasokban ötösökben. Nem akarom berollnizni mert egy délutánom rámenne, de azt hallottam hogy boltban csak úgy váltják fel. Bankba nem vihetem be?

2020. nov. 13. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Postán tudsz fizetni csekket vele
2020. nov. 13. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Beviheted a bankba, postára, de ott le fognak vonni bizonyos százalékot (attól függ, hova viszed), viszont nem kell vele trükközzél (szortírozni így is kell). Nekem is volt ilyen gondom, de én elvből nem akartam ezért fizetni. Két megoldást találtam (az egyiknél kp-t kapsz, a másiknál levásárolod).

Az egyik, hogy a nap elején körbekérdezed a környék trafikjait, hogy szükségük van-e aprópénzre (volt, mikor így váltottak nekem 1-2 ezer értékben, az egyikkel meg is egyeztem, hogy hétfőn és csütörtökön jövök x időben rendszeresen). Van, hogy elhajtanak, van, hogy örülnek neked.

A másik, hogy menj olyan boltba, ahol van önkiszolgáló kassza. Annak mindegy, hogy 10 percig dobálgatod be a 20-asokat, nem tartasz fel vele senkit és az eladó se fog pofákat vágni. El fog fogyni hidd el, akkor is, ha elsőre nem így gondolod.

2020. nov. 15. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Kamerákat kölcsönöznék, kiszórnám a legszemetebb koldusok közé, aztán youtube.
2020. nov. 15. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!