Akik a Balatonon laktok, miből éltek meg?
Pestiek vagyunk a párommal, van egy kisfiúnk is, de unjuk már az itteni pörgős életet, inkább a vidék csendjére vágynánk, azon belül is a Balaton tetszik nekünk, gondolkodtunk rajta, hogy ott kéne egy családi házat venni. Még tervezünk két gyermeket, akár fel is vehetnénk a csok-ot, de szerintem nem nagyon kapnánk munkát a Balatonon.
Én multinál dolgoztam, két nyelven beszélek (angol, francia), és még ha örök home office lenne, akkor az én munkahelyem meg is van oldva, de sajnos szinte mindegyik cég igényli legalább heti 3x a személyes megjelenést. Most covidos időkben teljes home office van sok helyen, de ez kivételes helyzet.
A férjem most futárként dolgozik, de érdekli kamionozás is, meg van rendszergazda okj-ja is, de csak juniorként dolgozott a szakmában 2 évet, amúgy nem szereti. Egyéni vállalkozás is érdekli, pl asztalosnak is tanulna.
Igazából lényegtelen a mi történetünk, arra lennék kíváncsi, hogy akik a Balatonnál laktok, mit dolgoztok, és mennyi a fizetésetek? (már ha utóbbi nem titok)
köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!