Ebay-es rendeléseknél más is tapasztalta, hogy mostanában sokkal több küldeményt szednek ki vámolásra?
de olyat is, amit abszolút nem kéne, csak ezzel jó kis cirkuszt csinálnak az embernek. nekem most éppen 2 db mágnest és fémdarabot szedtek ki amit bagóért vettem, és fú de komoly dokumentációt kaptam, hogy vámeljárás alá vonták stb stb.
Lényeg h korábban ilyet sose tapasztaltam, a 35 ezres monitor is bejött simán, a kutyát nem érdekelte. Most kiadták nekik., hogy amit csak lehet, adóztatni kell?
Másnak mi a tapasztalata? több lett a vámolás alá vont küldemények száma vagy nem?
ez pont egy regisztrált, kínai ajánlott, na de 2 db vas ... az ész megáll.
ás nem tudják átvilágítani vagy akármi?
egyébként egy fontos kérdés:
ha úgy árulja az eladó, hogy 1 pár vagy 2 pár stb stb, akkor a darab-értéket veszik figyelembe a 22 EUR-hoz vagy az egész csomagot egyben? ezt jó lenne tudni, mert akkor 3 külön napon rendelem meg azt a 3 dolgot, amit egyébként egyben kérnék ... szóval ez hogy van?
na ez érdekes, és tök logikátlan is, nem?
akkor ha kell valami 5 ezer Ft-os dolgoból 10 db, naponta rendelek 1-et. pedig ezen a vámárunyilatkozaton külön kell írni a darabárat és az összárat is, szal nem nagyon értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!