Hogy lehet vlki ilyen hülye 28éves nő létére?
Már el lett neki mondva szóljon ha kell higiéniaiszerek ill. tisztítószerek; mosogatógép cuccok meg hasonlók meg tudom rendelni nagykerből olcsóbban, erre vett már hipermarketben nem egyszer. Ez egy dolog de volt pl 2x4kg mosogatógép só itthon erre vett még 2x4kgt!- mi a f.sznak??? Vagy van 12doboz wc golyó stb és ilyen irreális mennyiségek másból kettőnknek- ráadásul olyanból ami nem mindennap fogyó dolog ..
Olyan mintha a saját pénzének lenne ellensége és a szét tudnám vágni ilyenkor!!
Barátnőmről van szó. Csak annyit kell szóljon és megrendelem max 2 nap és itt van de ez 1000x el lett mondva.
Még akkor se lenne bajom ha megvesz egy kis kiszerelést mert pl sos.be kell és mondjuk itthon elfogyott és még nem jött meg a rendelés.
De kicsi lakásba élünk mondtam neki h ne vegyen kettőnkre sokat mert helyem sincs hova tenni meg feleslegesen áll benne a pénz..pláne ami nem mindennap fogyó dolog persze 2 3lehet itthon de nem több..de olyan mintha hülye lenne és csak azért is!!
Miért vagy vele együtt ha ilyen kis sz.rságokban sem tudtok megegyezni.
Ő valszeg fillérb.có sz.rrágónak gondol téged... 😂😂😂
Egyelőre csak az egyik fél szempontjából ismerjük a történetet... erősen sarkítva...
Auditur altera pars....
Na igen..😂😂😂😂
Ezért kérdeztem a 12ben, h miért vannak együtt?
#17: jajjistenem....! :-DDD Ilyen is volt már?
A sok szappanopera közül erről lemaradtam volna? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!