Pl az üzletek panaszkönyvébe bárki írhat bármit?
Figyelt kérdés
értem ezalatt,hogy akkor ennyi erővel minden kereskedést meglehetne szivatni,és őket ezért keményen meg is büntetnék,ez ellen védekeznek valahogy?2010. aug. 9. 15:05
1/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
"őket ezért keményen meg is büntetnék" ez nem ilyen egyszerű, minden gyerekcsínyre nem ugranak, vagy kapsz egy semmitmondó levelet végül a boltvezetőtől.
Oda sem adják, ha nyilvánvalóan csak hülyéskedsz, azt mondhatják, hogy hívjál rendőrt vagy rosszabb esetben kiraknak téged a fűre sírni.
2/4 anonim válasza:
Kikérheted, bele is írhatsz, de ez még nem jelenti azt, hogy megbüntetik őket. Először kivizsgálják a dolgot. Én még mondjuk nem hallottam olyanról, hogy a panaszkönyve beírt dolgok miatt lett volna egy üzletnek nagyobb baja.
3/4 anonim válasza:
Elsőnek! A panaszkönyvet nem kell, hogy odaadják. Elérhető helyen kell, hogy legyen mellette egy tollal. Ez minden üzletben így van!
4/4 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt félreértések estek,én nekem nincs szándékomban bármely panaszkönyvbe írni,csak így eszembe jutott,mert láttam 1 kommentnál hogy megbüntetik keményen az üzleteket ezért.De azért köszi mindenkinek!
2010. aug. 10. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!