18 vagyok, és nagyjából 3.500.000 ft körül. Három nap múlva szülinapom lesz, akkor még kapni fogok a családtól nagyjából egy millát, sajnos most kicsit megszorultunk, nem tudnak sokat adni, de nem is baj, mert van egy 62 éves milliárdos párom, akit teljes szívemből szeretek, és ő szívesen megvesz nekem akármit. :)
2020. okt. 23. 21:22
2/18 anonim válasza:
hűű...Nem értem a kérdés lényegét.
Mi van, ha 18 évesnek több tíz milliója van? És mi történik akkor, ha 50 évesnek még 500eFt-ja sincs a BANKSZÁMLÁN?
Örülhetsz annak, hogy olyan korban van annyi pénzed.
2020. okt. 23. 21:30
3/18 anonim válasza:
80 ezer forint nagyjából. 20 éves vagyok.
2020. okt. 23. 21:36
4/18 anonim válasza:
Melyiken?
2020. okt. 23. 21:41
5/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne sok pénzem? Szerintem egyáltalán nincs sok pénzem. Nincs autóm, jogsim sem például
2020. okt. 23. 22:03
6/18 anonim válasza:
28 éves vagyok és egészen pontosan 53 millió forint van a számlámon. Anyum örökölt egy nagy Budapesti házat amit 90 millióért eltudott adni ( XVI ker. 2 szintes ház) A felét odaadta nekem, a többit én spóroltam. Mondta, hogy vegyek magamnak egy ingatlant. Még nem találtam meg amit akartam.
28/F
2020. okt. 23. 22:11
7/18 anonim válasza:
Nekem semmi, adtok? Az élet megjutalmazza azt aki jószívű.
2020. okt. 23. 22:26
8/18 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos az ember a mai világban csak úgy tud milliókhoz jutni ha házat örököl
2020. okt. 23. 22:27
9/18 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok, 1.7 millió van a számlámon.2,5millio meg állampapírban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.