Szülők! Ti milyen árat gondoltok korrektek 1.5 órás (magántanári) korrepetálásért?
Figyelt kérdés
Korrepetálás, felvételi-, érettségi-, nyelvvizsga-felkészítés, zeneóra, stb.
Ha a gyereketek magántanárhoz járna, milyen árat fizetnétek ki jó szívvel egy 1.5 órás alkalomért?
2020. okt. 21. 20:34
1/10 A kérdező kommentje:
*korrektnek
2020. okt. 21. 20:35
3/10 anonim válasza:
Nem mindegy, ki tartja és milyen óra. Én anyanyelvi némettanárhoz járok 25 eur/óráért. Mindezt úgy, hogy már túl vagyok egy felsőfokú nyelvvizsgán. Ha egy egyetemista középfokú nyelvvizsgával magyarázza a derdiedast, az nyilván nem ér ennyit. Hanem kb 2500ft/óra. Vidéken inkább 2000.
Matek, fizika, biosz, kémia emelt érettségi megintcsak magasabb áron megy.
4/10 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy ki mennyit fizetne!
Á lényeges az, hogy a tanár me nyit kér.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy bukásra áll a gyerek és ettől kell megmenteni, hogy továbbtanulásra készíti fel, hogy matek vagy rajz, hogy számunkra fontos-e vagy sem, hogy a tanár 15 éves jótanuló gyerek, vagy 35 éves szaktanár-e 10 év tapasztalattal. Sok tényezős kérdés ez.
6/10 anonim válasza:
15 éve volt, hogy matekra 3500/ óráért jártam, angolra 3000ért. Barátnőm a kémia érettségire felkészítésért 4000et fizetett és ezek 45-60 perces alkalmak voltak. Azóta ezek az összegek nem nagyon változtak.
7/10 anonim válasza:
6os vagyok. Azt kihagytam, hogy ez vidéken ennyi.
8/10 anonim válasza:
Mekkora vicc, hogy ennyi elkérnek egy sima középiskolás természettudományi tárgy korrepetálásáért :D Matek 3500 :D Még ha végeselem módszereket kapnál ennyiért, azt mondom, oké
9/10 anonim válasza:
Szerintem óránként 2500-4000 között lehet reális, ebből számolva másfél óra minimum 4000-6000 Ft között reális.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2020. okt. 22. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!