Haljátok amugy egy mosdokagylo Kb hany kilo?
Anyám a miénket öt kilóra tippelte, egyszer volt már leszerelve.
Öcsém elkezdte keresni,már külföldi oldalakat néz, mert ezt nem szokták kiírni általában; ott egyet talált, aminél oda volt írva, az asszem fele, vagy harmada lehetett egy nagynak, vagy fogalmam sincs; öcsém azt mondta, oda 300 gramm volt írva. Szal így meglátja: "300 gramm? Ez tök nagy kamu.. Ja vagy ez olyan picike?" De szóval olyan túl piciket meg nem szoktak gyártani, de egyébként szal reális, mert 1 kilogramm 1000 gramm, tehát egy kicsike csap... Na várjunk, de anya meg ötre tippelte a miénket, a miénk egy normál méretű, és valami porcelán-szerű anyagból van. És egyébként én csak annyit tudok,hogy pl a macskaalom az is öt kiló, tehát inkább akkor lehet, hogy ilyen 3-4 kilósnak tudok elképzelni egy mosdókagylót ahhoz viszonyítva, tehát az öt az sem rossz tipp; sőt, még lehet, hogy jó is; de szóval énszerintem talán mondjuk azt, hogy 6nál mondjuk biztos nem több kiló egy mosdókagyló. Tehát annál biztos nem több énszerintem. Persze lehetséges, hogy léteznek kivételek, de az én tippem az, hogy 6nál nem több egyik se alapvetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!