Havi rendszerességgel levonja egy weboldal a bankkártyámról a pénz , hogy tudom ezt megállítani ?
Az oldalra konkrétan belépni sem tudok , de havi 23 ezre levon a kártyámról , teljesen angolul , van és találtam egy cikket amiben elmagyarázzák , hogy tudom ezt megállítani , de túl zavaros az értelmezése , hiába fordítattam le a szöveget olyannak aki tökéletesen beszél angolul . Az adott oldal neve
gr8diest.com
Bárkinek valamilyen tapasztalata ?
Ez egy scam, atveres. (Amugy ilyen oldal nem is letezik.)
Megadtad valami csalo helyen a bakkartyad adatait, most mar csak egy dolgot tehetsz, letiltatod es csinaltatsz ujat.
Peivatban kerdezted, de egyszerubb itt valaszolni:
“ A kártyát tiltassam le és csináltassak újjat ?
De mielőtt letiltatom a rajta lévő összeget ugye átutalhatom egy mésik kártyára ?”
Igen, a kartyat tiltasd le. Ezt megteheted telefonon is, sot, nagy valoszinuseggel (ha be tudnak azonositani a telefonon), akkor az uj kartyat is elintezik, es bemenned sem kell hozza. Ezt akarmikor meg tudod csinalni, csak fel kell hivni hozza a telefonos ugyfelszolgalatot.
A penzzel nem kell semmit csinalnod, az a bankszamlan van, a bankkartyaval csak hozzafersz a szamladhoz. Ha letiltatod a kartyadat, akkor onnantol kartyaval nem fersz hozza, de a penz ott marad a szamlan. (Pl. Szemelyesen ugyanugy fel tudod venni.)
Ha mar csinaltatsz uj kartyat, kerdezz ra ilyen webkartya lehetosegre, sok banknal van, es akkor azt a kartyaszamot adod meg ilyen netes vasarlasokon, ahhoz viszont kulon szamla tartozik, igy nem tudnak annal tobbet levenni rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!