Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki rendelt már valamit...

Valaki rendelt már valamit külföldről a Budapesti kikötőbe?

Figyelt kérdés

Kínából szeretnék valamit megrendelni és ha azt a címet adom meg akkor el tudják küldeni hajóval de nem tudom, hogy ott kellene e fizetni a raktározásért vagy az átvételért külön.

Van erről valami bővebb infó?

2020. okt. 2. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pozsonyban már tuti van tenger. :)

Akkor kérd tengeri szállítással azt kész.

Várhatóan megrendel egy tengeri szallitast egy kínai cégtől. O elindítja, majd itthon keresel egy céget aki lepakol raktaroz vámot intéz, majd megkapod.

Ismeretlen tétel, tekintve hogy a kínai lesz..ja hogy mi lesz az aruddal. Javarészt ha keresel egy fuvarozó céget és megkered hogy tegye ezt meg, akkor annyit kér mintha ő hozta volna el az egészet mert más munkáját kell befejeznie.

Irányadó most hogy olyan 800-850e Ft + áfa egy 20as konténer hazahozatala mai árfolyamon. Illetve csutortokin mert azt a díjat tudom :)

2020. okt. 3. 06:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem kellene olyan nagy max 250kg és 60x60cm nagyságú lenne.
2020. okt. 3. 18:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Ajtóig olyan 560eu tól 1000-ig jönne ki. :/
2020. okt. 3. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
És csak Kínából lehet rendelni, Mo-n nem kapható? Vagy kapható, csak drágább és ha hozzáadod a kínai árhoz a vámot, áfát, szállítási költséget, akkor olcsóbb Mo-n megvenni? Az utóbbira tippelek.
2020. okt. 3. 19:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Az Mo kitudnád bővebben fejteni?
2020. okt. 3. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!