Hol érdemes tartani a pénzt?
Milliókról van szó. Nem szívesen tartom a szobában egy borítékban, félő hogy ellophatják, felgyulladhat a ház, stb. Illetve én is költöm :D De bankszámlán sem szívesen tartom, mert vonnak le belőle, ha le akarok venni pl 100 ezret akkor is csomót levonnak, ha nagy összeget utalok, akkor is. Tehát utálom a bankokat, nem vagyok hajlandó. Takarékszámlám is volt régebben, de havi 1500-at levontak, és mivel csak egyszer raktam rá 500 ezer ftot, és nem minden hónapban valamennyit, kb 450-et vettem le pár pár év után..Tehát az is egy hülyeség.
Ki hol őrzi a félretett pénzét?
Kedves kerdezo, millioid vannak (allitolag), de buta vagy mint a fold. Nyilvan abszolut eletszeru, hogy napi szinten milliokat kell keszpenzben kivenned, aha, meselj meg...
Vegyel egy pancelszekrenyt, ulj ra a millioidra es zard magadra, ugy biztosan nem vonnak le belole, nem karositanak meg, nem huznak le, te magad vigyazhatsz a penzedre.
az infláció is egy nagy kamu, ugyan annyit ér az az ezres ha a banknba van ha a polcon...azért mert a bankban van, nem fog 20 év alatt kevesebbet érni.
kedves utolsó, volt valaha lekötve pénzem, okkal nem akarom lekötni... de igazatok van, ne is olvasgassatok figyelmesen, hanem inkább írjátok a hülyeséget ami eszetekbe jut
"ahhoz hogy levegyek egy milliót ahhoz minden nap egy hétig be kell mennem ha 150 ezres a limit. "
A 150 ezres ingyenes készpénzgelvétel csak HAVI, összesen 150 ezer ft, az is max 2 alkalommal, és az is csak akkor, ha nyilatkozol róla, hogy kéred ezt a lehetőséget. Aki nem tud róla vagy elfelejti, az fizeti a felvét költségét.
Tehát ha nyilatkozok és egyszer felveszel 90 ezret, majd másnap 60 ezret, akkor abban a hónapbnan ingenyesen már nemtudsz készpénzt felvenni.
Bankfiókban a jészpénzgelvét pedig minidih drágább, mint az automatás és 2 millió ft felett előre be kell jelenteni a kp felvétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!