Hogyan hajthatok be adósságot tisztességesen?
oké, köszi. és 100%, hogy nem maradok hoppon és visszakapom a pénzt? Igazából nem nagy összegről van szó (2500 ft), de diák vagyok, de a lényeg, átvertek, és nehogymár meg lehessen azt csinálni, hogy akár 1 ft-ot is simán ellopunk a másiktól.
Amúgy ha Pesten lakom, de nem ez a lakcímem, akkor a lakcím szerintire kell menni, ugye?
"Köszi, egyik válasz se volt túl hasznos. Hozzáértő embereket kérnék. kösz"
Az első vagyok és értek a témához. Szerintem fogadj ügyvédet, az biztos "hozzáértő" lesz.
Utolsó, bocsi, de én nem meg értek hozzá, ezért ez nekem kevés volt, amit írtál, így nem segítettél sokat. De annyit tudok, hogy a feljelentés nem ér semmit, nem fognak a rendőrségen ezzel foglalkozni holmi 2500 ft miatt. Ezért kérdeztem a fizetési meghagyást.
Utolsó előtti:
"Papír van róla? Bizonyító erejű magánokirat minimum amit két tanú aláírt... mert ha nem, akkor ezt bizony buktad..."
A magánokirat mit jelent? A bizonyíték ennyi: nálam van a postai ajánlószelvény, viszont a számlakivonatomban meg nincs átutalás a csaló részéről. Ennyi nem elég? Plusz még megvan a terméklap meg a levelezéseink.
Szóval: van egy feladóvevényed arról, hogy küldtél neki valamit. Ami persze lehet ajándék is. Meg gondolom, emailjeid vannak, nem postai levelezés, szóval egy fia aláírás nem szerepel rajtuk.
Ha ellentmond, a bíróság is biztos nagyon fog örülni, hogy ilyen komoly ügyekben fárasztod őket, ráadásul ilyen megingathatatlan bizonyítékokkal.
Szerintem egy párszázezres perköltség kinéz neked majd a végén.
Van terméklap, ahol MEGVETTE a terméket. Van levelezés, ahol elküldtem, hogy mennyit kell fizetnie.
Nehogymár ne lehessen behajtani akárcsak 100 ft-ot is basszus. Ez az ember egy szemét csaló. Lopott tőlem. Ha mindenki így rálegyint, hogy csak 500, 2000, stb. összegről van szó, akkor simán átverhet még ezer embert, mert megteheti. Ne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!