A Penny Market kaparós játékával mit lehet nyerni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 14:08
1/8 anonim válasza:
Különböző termekeket amit a Pennyben arulnak. En pl tegnap nyertem egy fel literes ice teat. :)
2/8 anonim válasza:
A játékszabályból kiderül. Marha hosszú lenne felsorolni.
3/8 A kérdező kommentje:
És erre nem lehet rászokni? Vagy direkt nem nyersz?
2020. okt. 20. 00:22
4/8 anonim válasza:
Egyrészt direkt nem lehet nem nyerni, mint ahogy nem lehet direkt nyerni sem. Nyerőidőpontos, ezerféle nyerőidőponttal. Tizenegynehány nyereményem volt eddig, voltak olyanok, amiket nem rohantam kiváltani, mert hiába van közel a Penny, egy kekszért nem mentem el például, csak akkor ha volt más nyeremény is mellette. Én az egész családnak kaparok a saját telefonommal(8 sim) és ha nyer bárki, átküldi nekem sms-ben a linket, én meg kiváltom. Persze mi csak simán nagycsaládosak vagyunk, nem arról van szó, hogy a nagymama telefonszámát is használom. :) Amúgy igen, egy kicsi függőséget okoz, de majd elmúlik, mert 1 hét múlva vége.
5/8 anonim válasza:
En meg egyet se valtottam be, lusta vagyok, de minden nap kaparok. 😂
6/8 anonim válasza:
Akkor csak megáll a függőség nálad is! :D
Az értékesebbekért azért érdemes volt elmennem. Színfogó kendő, 48 db-os mosogatógép kapszula, 40 dekás Pick párizsi, Bref.., de az előbb egy joghurtot kapartam, az marad a boltban.
7/8 anonim válasza:
En eddig teat, kekszet meg kakaót nyertem. :D
8/8 anonim válasza:
Most már sok ilyen kis nyeremény lesz a végén, mert az át nem vett nyeremények visszakerülnek a rendszerbe a Penny válasza szerint. Nyilván a kisértékűekért nem mentek el az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!