Miért írnak marketingesek olyan marketing szövegeket amiben konkrétan lenézik a reklám nézőjét?
"feltehetnél egy négysávos kazettát ha tudnád mi az a négysávos kazetta"
"ahelyett hogy a 32. macskás videót is megnéznéd"
De most komolyan, az átlag emberből nem zsigeri ellenszenvet vált ki hogy már a videó elején infantilis hülyének bélyegzik? Mert belőle pont ezt váltja ki, meg hogy hát a francokat fogom én ezeknek adni a pénzem, akik ennyire kendőzetlenül néznek engem hülyének.
Vagy csak én vagyok ennyire boomer, és ezek amúgy hatásos marketing szövegek? :D
Nem ismerem a reklámot, de nem tűnik lenézésnek.
Mit reklámoznak így? Rákeresek.
Telefonos applikáció. Nem húz fel, ahhoz azért kevés, csak nem találom szerencsésnek.
Ennél eggyel még rosszabb volt régebben a MM "Mert hülye azért nem vagyok" reklámkampánya, amiben azt prediktálták, hogy ha te nem náluk vásárolsz akkor hülye vagy. :D
Bár asszem arra utólag rá is jöttek hogy nem igazán jött át jól. :D
Kérdező ha ezeket nem érted, akkor pont a kiszemelt célközönség tagja vagy!
Feltételezem gyerekkorodban sokszor megszívattak a többiek, hogy verekedjél másokkal pl. a szerintem ő erősebb nálad, esélyed sem lenne birkózásnál, stb.
Ahogy öregszik az ember gimiben meg jön a jaj te még kislány vagy, nem tudnál egy férfival mit kezdeni, ááá te tuti bénán csókolsz és ennek az emeltebb verziója :)
Alkohollal, dohánnyal, drogokkal is így hergelik egymást és másokat. Kérdező te még gyerek vagy, nem bírod a piát se! Beszari vagy egy kis fűtől is félsz, te csirke, anyámasszony katonája, bújjál vissza a szoknya mögé!
Munkahelyen meg pl. ezt nem rád bízom, te tuti nem vagy képes megcsinálni, bezzeg a Jakab Pista. Áááááá tuti kevesek vagytok hozzá, hogy 2-en elbírjátok!
Lenézően mondasz valamit, felhívod valamire a figyelmét, amihez szerinted ő kevés és ugranak a balekok!
Jelen esetben megsértődik a macskás videós kisfiú, ő nem macskás nő és beiratkozik az ürgékhez!
"Mit reklámoznak így? Rákeresek."
Na, pont ezért :D Mindegy, mi van a reklámban, csak beszéljenek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!