Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A megyében a NAV miért délelőt...

A megyében a NAV miért délelőtt van nyitva főleg?

Figyelt kérdés

Tekintve, hogy az emberek jelentős része reggel 8 körül megy munkába, és ott van délután kb. 4-ig, irreális, hogy minden délelőtt nyitva van a NAV, dél körül meg bezár.

Tényleg nem tudom, így most mindenki emiatt vegyen ki szabadságot, ha valami indéznivalója van, például a vállalkozók, akiknek intéznivalójuk lehet, nem a lábukat lógatják általában délelőttönként.

Ha minden nap nyitva akarnak lenni, akkor legalább ne délelőtt, hanem nyissanak ki délután 3-4 körül és legyenek nyitva 7-ig, akkor az emberek is ráérnek. De azért fizessen adót az ember, amikor a pénzkeresési idejét kell feláldoznia, hogy oda menjen.

elmondaná valaki, mi ebben a logika?

2020. szept. 10. 14:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ányk? Külön kell egy programot telepíteni csak azért, hogy csekket tudjak igényelni neten keresztül, mert böngészőből nem akarják megoldani? te jó ég... nincs még olyan, ami ennyire agyon lenne bonyolítva. Jó hogy nem kell külön ányk operációs rendszert telepíteni
2020. szept. 10. 22:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Neked téyleg semmi nem jó :D

Nézz körül az onyában, bár úgy emlékszem ott nincs csekk igénylés.

2020. szept. 10. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Bocsi, de én nem ezt látom... :)

Itt vannak az ügyfélszolgálatok nyitvatartása. Itt azért hetente 2 napon cca. 18:00 óráig vannak.

Bár nem tudom, melyik megyében vagy éppen. :)

[link]

2020. szept. 11. 19:54
 14/19 A kérdező kommentje:

Heti 2 nap az 5-ből.

Aza vicc, ha gondol egyet az ember, hogy bemegy, nem lehet. De minden más üzletben igen.

Meg hát a legtöbb ember ha tudja, hol az épület és arra van dolga, odamegy, nem nézeget külön nyitvatartást a neten. A múltkor mázlim volt, mert pont nyitva volt.

Meg hogy esetleg szombaton is nyitva legyen, az luxus. De valakinek nem büdös a munka szombaton.

Ezt az egészet tényleg könyvelőknek meg olyanoknak találták ki, akik munkaidejükben ezzel foglalkoznak. Telepíts egy programot a gépedre csak azért, hogy rendelni tudj csekkeket. Vicc az egész. Mondj még egy intézményt, ahol a holnapjukról le kell tölteni egy programot és telepíteni, hogy rendelni, stb. tudj. ma már minden webes, a szótárakatat, stb. is weben keresztül tudod használni, amik régebben telepíthetők voltak.

2020. szept. 11. 20:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Navnál is rengeteg weben, online intézhető ügy van. Éppen ami neked kell az nem, szóval rossz a rendszer.

Ha hivatalba vagy bárhová kell mennem, alap, hogy nézek előtte nyitvatartást. Ötből két nap délután teljesn jó szerintem. Bankban pl csak hétfőn van nálunk, akkor is csak ötig. Az sokkal rosszabb.

2020. szept. 11. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Arról már nem is beszélve, hogy a háziorvosomra időnként nagyobb szükségem van, mint a NAV-ra és nem biztos, hogy azért, mert betegállományba kell vennie. Oda is például mindig szabadságot kell kivennem. Az jobban zavar...

Már az is haladás, hogy egyáltalán van olyan nap a héten, amikor délután is van ügyfélfogadás egy állami szervnél. Kicsit nagy az igényed, már bocsi. :)

2020. szept. 12. 05:50
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy az igényem nagy. A NAV kikerülhetetlen, tehát ha akarok, ha nem, dolgom van velük, és minden embernek. Ezért kéne neki is teljes mértékben alkalmazkodni. Hát igen, az orvos is fogadhatna akkor, amikor nem munkaidő van a legtöbb embernek.

Persze, ideális esetben megnézi az ember a nyitvatartást előbb. De mi van, ha éppen a közelben van dolgom és gondolok egyet, hogy beugrom oda, mert nincs csekk, mert pont akkor jut eszembe?

Igen, rossz a rendszer. Nem csak ez, más is, sajnos, ahogy írtad.

2020. szept. 13. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:

"A NAV kikerülhetetlen, tehát ha akarok, ha nem, dolgom van velük, és minden embernek. " Szegény mindenki. :D

Ez aranyos. Nekem még nem volt dolgom velük sehogy. Évente egy adóbevallás elkészítése, leadása, aztán kész. Konkrétan azt sem tudom, hol vannak helyileg.

Ettől függetlenül tényleg rossz a közigazgatás rendszere ilyen és sok más szempontból is.

2020. szept. 14. 04:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is sajnálom mindenkit.

Jó neked. Régebben papír formában kellett leadni a csodálatos dokumentumot. De szerencsére az nem az én dolgom volt, a könyvelőm vitte egyszerre mindenkiét egy nagy teherautóval.

2020. szept. 14. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!