Hogyan lehet 1,7 milliót keresni a leggyorsabban 17 évesen?
Figyelt kérdés
Sürgősen szükségem az említett összegre, személyes okokból ami csak a szűk családra tartozik, remélem érthető. A probléma, hogy csak 17 vagyok.
Semmilyen egyedi tulajdonságom nincs, esetleg videót tudok szerkeszteni.
2020. szept. 5. 14:33
21/24 anonim válasza:
Gyorsan nem fogsz. Ha nem kéne suliba járnod és tudnál orrvérzésig dolgozni, otthon laksz és egy forintot nem költesz akkor olyan 6-8 hónap alatt meglenne, de ez nem reális a te esetedben.
22/24 anonim válasza:
Ha elbeszélgetsz angolul, akkor ilyen upwork, peopleperhour, stb freelancer közvetítő oldalakkal próbálkozhatsz, amennyiben tényleg tudsz is videót editálni, tehát nem azt nevezed tudásnak, hogy kezeled a szoftvert. De csinálhatod azt is, ami elég klasszikus, csak kell hozzá a tök: nekiállsz "kereskedni": bolhapiacon rommá alkudott dolgok, túrt, hibátlan, márkás ruhák, helyi apróhirdetésből begyűjtött, nagyon lealkudott, kelendő dolgok, amiket el tudsz adni számottevő haszonnal. A pénzt bennhagyod gyarapodni. Amikor több, akkor fokozatosan az értékesebb dolgok felé mész úgy, hogy akár egy kis javítással együtt is megérje a költségeket ill. a vesződséget. Idővel elég lesz arra, hogy legális vállalkozást kezdj azzal, ami a legjobban tejelhet azok közül, amikhez értesz. Alkalmazottakkal meg minden.
23/24 anonim válasza:
Tényleg nem tudom h most mit vársz válaszként h majd mond itt neked valaki egy olyan munkát amiből egy képzetlen fiatalkoru legálisan pikk pakk 1.7 millió forinthoz jut?!ez egy minimálbéres ember egy éves fizetése...
24/24 A kérdező kommentje:
Sok hasznos információt is kaptam, ami a segítségemre van.
2020. szept. 6. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!