Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnál sincs a hónap végén/hón...

Másnál sincs a hónap végén/hónap elején elegendő pénz?

Figyelt kérdés

Szüleimmel élek, anyum éjjel nappal dolgozik egy kevés megélhetésért, apám pedig iszik mint a kefekötő ő munkanélkülin van.

Most szeptembertől.én is elkezdtem a suli mellett szórólapokat osztogatni de csak októberben látok ebből pénzt.

Szóval a gond az hogy van kb 10ezer forint még 5 napra mivel anyum már 9.én kap fizut addig ezzel ki kéne jönnünk de nem tudom hogy oldjam meg hogy azért ne is éhezzen az ember :(

Anyum tegnap kikészült és nekem adta a pénzt hogy osszam akkor én be ,de hát suliba járok így nehezen tudom megoldani...

Amúgy van itthon sok liszt, cukor, tej, tojás, búzadara, tészták kb ennyi meg a napi falat kenyér, vaj ,szalámi meg az ebédnek való. Anyu mindig kétnaponta főz de most ez is beosztásra kerül. Valami ötlet?

Úgy számoltam napi 2000forintnál többet nem szabad költeni.

2020. szept. 4. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Napi 2000Ft-ból, ha van otthon is alapanyag és főztök, akkor ki lehet jönni 3 főre.

Ebben nincs benne az egyéb kiadás és az alkohol sem.

Nálunk az volt, hogy amikor az egyik szülőmnek megjött a nyugdíja, az első héten nagy lakoma volt, utána pedig szép lassan csökkent a rendes ételek száma. Logikátlan volt.

Azt javaslom, hogy hetente egy ellenőrzést tartsatok, hogy a meglévő pénzetekből biztosan ki tudtok-e jönni a következő fizetésig.

És a pénzt őrizzétek az apukádtól!!

2020. szept. 4. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Vissza kell vinni az üres üvegeket.... :/
2020. szept. 4. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Napi 2 ezer ft-ból 3 embernek az élelem simán ki tud jönni. Persze, ha nem dohányoznak és nem isznak.

Tojásos nokedli 6-7 tojásból is csak 400 ft, egy fej saláta is mehet hozzá még vagy uborkasaláta.

Csirkecomb akciósan 4-500 ft körül szokott lenni, paprikás csirke, sült csirke, stb.

1 kg rizs 250 ft körül, lehet akár csirkéből vagy pulykából is csinálni rizseshúst - az még laktató is. még egy kis paradicsomsaláta is beleférhet :-)

Párizsi 500 ft / kg: lehet rántott párizsit csinálni szintén rizzsel vagy burgonyapürével, stb.

2020. szept. 4. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Mennyi a havi bevételetek? Összedobjátok?
2020. szept. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!