Szerintetek miért foglalhatták le a vámosok a csomagomot??
Figyelt kérdés
rendeltem valamit amerikából egy dolgot és már szlovákiában van Pozsonyban ,de lefoglalták miért szerintetek??2020. szept. 2. 17:38
1/7 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
A vámosoknak az a feladata, hogy valahonnan (Amerikából, Kínából, stb.) érkező valamiket foglaljanak le. A konkrét tárgy ismerete nélkül mi nem tudhatjuk, hogy drogot rendeltél, tiltott kémeszközt vagy csak simán túllépted a 22 €-s vámhatárt és meg kell fizetned a csomagra jutó terheket.
2/7 A kérdező kommentje:
hát drágább volt a csomag mint 22 euró !!
2020. szept. 2. 17:45
3/7 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
Akkor a vámkezelés után még drágább lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
miért kellene fizetni hisz kifizettem !! ezt nem értem
2020. szept. 2. 17:48
5/7 anonim válasza:
Kérdező, Te egyáltalán Magyarországon élsz? Mert ha igen, akkor mit keres a csomagod Pozsonyban?
Ha pedig nem Magyarországon élsz, akkor miért nem a saját országodban érdeklődsz: könnyen lehet, más ország, más törvények (bár jelen esetben azt hiszem, nem mások)
A termék árát és a postaköltséget fizetted ki: a vámkezelést és az ÁFÁt ezen felül kell fizetni, ha nem Uniós országból jön az áru.
6/7 A kérdező kommentje:
aha értem
2020. szept. 2. 20:04
7/7 A kérdező kommentje:
nem szlovákiában éllek amúgy
2020. szept. 3. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!