Kiskorú ki tudja kérni a pénzt, ha nyert a kaparós sorsjegyen?
Figyelt kérdés
Mamától szoktunk kapni sorjegyet. Lekapartam és 200 ezer forintot nyertem, de azt mondtam otthon hogy nem nyert és kidobtam. Én most töltöm a 17-et. Ki tudom úgy váltani a pénzt, hogy anyu ne tudja meg?2020. szept. 2. 09:54
11/19 A kérdező kommentje:
Az az én dolgom, hogy miért titkolom.
2020. szept. 3. 08:38
12/19 anonim válasza:
#10-es..Én ha 17évesen nyertem volna,szintúgy eltitkoltam volna,mivel volt rá példa,hogy a nagyszüleimtől kapott pénzt elvették,én abból nem kaptam semmit,járattak a rongyokba,amit engedtek(nagyszüleim tök jó holmikat vettek nekem meg tesóimnak,csak anyám nem engedte felvenni,szerinte k***s...)hogy aztán a suliban szekáljanak.Szerintem,lényegtelen miért titkolja el,megvan rá a jó oka.Amugy kedves kérdező gratulálok a nyereményhez:)
13/19 anonim válasza:
Igen csak hogy jogilag o nem nyertes, igenyt nem tarthat a nyeremenyre. Kiskorú, semmilyen formaban nem vehet reszt szerencsejatekokban. Persze ki lehet ezt kerulni de attol meg eltitkolni nem szep. Akar mit is tettek a szuleid, annyira rosszul nem elhetsz ha van telefonod, van interneted, van nagybatyad, nagymamad aki raadasul rendes es 'penzt' ad.
Minimum neki illene adni belole, de jobb ha atgondolod, a szuleid a 17eved alatt mennyit koltottek rad. Nehéz lenne ezt a penz felevel viszonozni? Teljesen mas lenne a szitu ha ezt megkerested volna a munkaval, de igy hogy ajandekba kaptad es nyerted.
Nem akarok erkolcscsosznek latszani, de en mindig adtam anyamnak ha nyertem nagyobbat sportfogadassal vagy kaszinoval.
14/19 A kérdező kommentje:
A válaszolók közül senkit se érdekelt, hogy miért titkolom el. Téged se foglalkoztasson. Nem fogom anyunak elmondani és kész.
2020. szept. 3. 10:20
16/19 A kérdező kommentje:
Nem. Az a neve, hogy Lottóláz.
2020. szept. 3. 11:00
17/19 anonim válasza:
Akkor figyelj rá, hogy időben beváltsátok. Már június vége óta nem értékesítik, és szeptember 26.-ig lehet bevàltani.
18/19 A kérdező kommentje:
Már tegnap odaadtam nagybátyámnak. :) Azt mondta még ma beviszi.
2020. szept. 3. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!