Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek többsége a legjobb ötleteket tartja a legbutább dolognak?

Figyelt kérdés
Itt most arra akarok kilyukadni, hogy minden valamennyire pénzügyileg művelt ember tisztában van azzal, hogy anyagilag független csak akkor lehetsz, ha vagy befektetsz valamibe, vagy munkához fogsz egy network marketing cégnél és pont. Ennek ellenére az MLM-et nagyon szeretik jogtalanul szapulni és a befektetést is sokan butaságnak tartják, mondván hogy kockázatos. Pedig nem is lenne olyan kockázatos a befektetés, ha tudnának befektetni.
2020. szept. 1. 15:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

MLM-be nem lehet befektetni, az MLM egy tőkementes üzlet. Btw nem értem amikor az emberek úgy szidják a network marketinget, hogy soha el se kezdték csinálni. Azt se tudják miről beszélnek, de butaságnak tartják. És ne jöjjön senki azzal, hogy “de én nagyon is elkezdtem és semmi értelme/csak buktam rajta”. Barátom, ha buktál rajta, akkor eléggé világi balf***nak kellett lenni. Aki már legalább több tízezer forintot keresett belőle havi szinten az elkezdte. Aki semmit nem keresett, de kapott pár nemet vagy a család/barátok azt mondta ne kezdj bele mert hülyeség, az sose csinálta.

Ha meg vettél egy két terméket az semmi, az nem MLM. Csak szimplán vásároltál valamit.

2020. szept. 1. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes és anno az összes pénzemet elbuktam, ma mégis milliomos vagyok és tudom, hogy az MLM-el soha nem fogsz meggazdagodni.
2020. szept. 2. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, nincs gond, ahogy írták, csináld, lehet neked be fog jönni. A többség alkalmatlan rá, illetve az üzleti modellnek is megvannak a maga korlátai, de minden MLM alapon működő szervezet tart olyan kirakatembereket, akiket lehet mutogatni, ebbe a körbe sok áldozat árán be lehet jutni.
2020. szept. 2. 13:36
 14/19 A kérdező kommentje:
MLM-el nem lehet pénzt bukni. Ez kb olyan mintha azt mondtad volna, hogy repültél egy autóval. Vettél termékeket és nem jött be az üzlet? Ez a bukás? Ez nem bukás, mert nem költöttél rá többet, mint amennyit valóban elköltenél azokra a termékekre, ráadásul az MLM cégeknek pénzvisszafizetési garanciájuk is van. Szóval igencsak gáz, ha buktál vele, valószínűleg nem MLM-eztél. Vagy csak valamiért nagyon utálod és generálod róla a kitalációkat.
2020. szept. 2. 14:09
 15/19 A kérdező kommentje:

Ó és de, MLM-el lehet elérni a legkönnyebb és legolcsóbb módon az anyagi függetlenséget.

13-as, persze hogy sok lemondással jár, ez teljesen nyilvánvaló. Ez minden munkakörre igaz amiben sikeres szeretnél lenni, nem csak az MLM-re, nyugi.

2020. szept. 2. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Pedig valami "piramis" játékkal buktam el az összes pénzem. Semmi terméket nem vettem.
2020. szept. 2. 19:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Az nem MLM volt, a piramis egy teljesen más dolog. Hidd el, hogy a valódi MLM-ben nincsen semmiféle piramis és pilótajáték.
2020. szept. 2. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Látom, akkor mégis MLM ügynök lehetsz, és nem befektető... XD

2020. szept. 3. 09:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Nop, soha nem foglalkoztam MLM-el, szimplán tudom miről beszélek. Vannak sikeres hálózatépítő ismerőseim.
2020. szept. 3. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!