Miért van az, hogy az emberek többsége a legjobb ötleteket tartja a legbutább dolognak?
MLM-be nem lehet befektetni, az MLM egy tőkementes üzlet. Btw nem értem amikor az emberek úgy szidják a network marketinget, hogy soha el se kezdték csinálni. Azt se tudják miről beszélnek, de butaságnak tartják. És ne jöjjön senki azzal, hogy “de én nagyon is elkezdtem és semmi értelme/csak buktam rajta”. Barátom, ha buktál rajta, akkor eléggé világi balf***nak kellett lenni. Aki már legalább több tízezer forintot keresett belőle havi szinten az elkezdte. Aki semmit nem keresett, de kapott pár nemet vagy a család/barátok azt mondta ne kezdj bele mert hülyeség, az sose csinálta.
Ha meg vettél egy két terméket az semmi, az nem MLM. Csak szimplán vásároltál valamit.
Ó és de, MLM-el lehet elérni a legkönnyebb és legolcsóbb módon az anyagi függetlenséget.
13-as, persze hogy sok lemondással jár, ez teljesen nyilvánvaló. Ez minden munkakörre igaz amiben sikeres szeretnél lenni, nem csak az MLM-re, nyugi.
Látom, akkor mégis MLM ügynök lehetsz, és nem befektető... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!